Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285129

MAF 040 - Er Was Eens


NandroDavids

1187 bezichtigingen

gallery_7284_229_6131.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Forever Alone's Only! (deel 2)

In de vuurdoop van Foreigner97 als verhalenschrijver zagen we dat er vier gasten de Forever Alone Kroeg van MegaPilot binnendwarrelden. Het feest ter ere van het tienjarig bestaan van GTAGames.nl is nog half gaande en wordt dan ook uitgebreid besproken. Iedereen heeft z'n eigen verhaal, z'n eigen mening en z'n eigen gevoelens. Deze week komen we te weten waarom Phoenxyar niet aanwezig was op dit legendarische feest...

"Allez", begint Phoenxyar, terwijl hij z'n glas op de bar zet, "Zoals jullie weten ben ik recentelijk aangesteld als Moderator van de V-fora. Het lijkt een droom: verantwoordelijk zijn voor het in goede banen leiden van de fora die bestemd zijn voor één van de beste en grootste games van afgelopen tijd. Het is dan ook best wel een gave taak, maar ik had het me net iets anders voorgesteld."

".Timothy en Jesperkaj beschouwen me namelijk wat als een newbie en zo word ik dan ook behandeld. Ik mag het vuile werk opknappen: spelfouten uit titels halen, modtagjes uitdelen voor het overschrijden van het maximaal aantal toegestane posts in quizzen, zulk soort dingetjes. Nou ja, op zich valt daar nog wel prima mee te leven: ik word nog even dik betaald als Timo en Jesper. Echter, ten tijde van het feestje van vandaag moest er uiteraard wel een V-Moderator beschikbaar blijven. Jesper ging met Gta Ripper wederom strijden om de titel Beste Bierdrinker, en ook Timo heeft zijn werk en taken op mijn bureau gepleurd en is vrolijk vertrokken naar het feestje."

MegaPilot kijkt met medelijdende blik naar Phoenxyar en zegt: "Ik neem dan aan dat je geen date had voor het feestje?" Phoenyxar slaat wat rood aan en hakkelt: "Nou ja, ja en nee, eigenlijk. Ik had - met veel moeite - Mirrrr geritseld voor vandaag, maar die sms'te me vanmorgen met de boodschap dat ze "mij niet zag zitten en dat ze liever in een Formule 1-wagen werd gebracht." Nou ja, dat kwam op zich niet eens zo slecht uit: met al het werk dat ik moest doen had ik toch af moeten bellen, maar het bevordert mijn zelfvertrouwen nou niet echt bepaald."

"Maar goed, ik heb de hele middag dus topics aan elkaar zitten plakken en dubbelposts samengevoegd. 't Kan beter, op zo'n feestdag, maar goed. Oh ja, en het ergste moet nog komen: om 'n uur of drie belde BoerDave mij op en vroeg zich af "waar de fuck ik bleef". Ik kon me wel voor m'n kop slaan: ik was finaal vergeten dat we met The Underground hadden afgesproken een act te verzorgen tijdens het feest. Ik had dat speciaal een maandje of twee terug met Joriz geregeld, en hij reageerde best positief - vandaar dat The Underground reeds Corporation is en dat Dark_Zemy nog stééds niet verbannen is."

"Goed, ik heb dus tegen BoerDave gezegd dat het me totaal niet meer zou lukken om op tijd te arriveren op het feestje. Toen kreeg ik vrijwel direct Joriz aan de lijn, en de telefoon werd opeens een stuk heter. Iets met Silverbyte z'n plaatjes die zowat verschroeiden, dat er nog maar 1 kratje Sprunk over was en dat PatrickW nog steeds niet dronken genoeg was om willekeurige bans uit te delen. Dat kon ik dus wel interpreteren als een nadrukkelijk verzoek om zo snel mogelijk te arriveren op het feestje, dus ik heb flink m'n best gedaan. Toevallig moest Thundercover hier langs, maar helaas kon ik om één of andere reden niet meer meeliften. Zelf reizen is vanuit Aars-schot ook geen optie, dus tja, ik kon niets anders dan Joriz - en de rest van de Corporation - te teleurstellen...

"En toen was het vijf uur, en had je wel trek in een biertje", zegt MegaPilot. "Een Fanta", corrigeert Phoenyxar. "Maar pfff, je hebt wel gelijk, hoor. Wat 'n zotte dag."

MegaPilots ogen glijden de ruimte door. "Iemand die nog iets leuks te vertellen heeft? Anders weet ik nog wel wa...." "Ik!" roept Dippie94. "Ik ben samen met wat andere leden van Sans Scrupules bij het feestje geweest, en dat was me toch een feest..."

Wordt vervolgd...

8 reacties


Recommended Comments

'Beste Bierdrinker' emo.gif

Even ter verduidelijking: bij de Megaleden-awards (afgelopen zomer) was het een nek-aan-nek-race tussen Gta Ripper en Jesperkaj wie de award Beste Bierdrinker zou winnen. Gta Ripper heeft 'm met één stem verschil gewonnen, vandaar.

Bedankt voor jullie lovende woorden (ook van vorige week)! smile3.gif

Link to comment

Even ter verduidelijking: bij de Megaleden-awards (afgelopen zomer) was het een nek-aan-nek-race tussen Gta Ripper en Jesperkaj wie de award <em class='bbc'>Beste Bierdrinker</em> zou winnen. Gta Ripper heeft 'm met één stem verschil gewonnen, vandaar.

Zo kom ik toch nog eens wat te weten :)

Link to comment

"Ik had - met veel moeite - Mirrrr geritseld voor vandaag, maar die sms'te me vanmorgen met de boodschap dat ze "mij niet zag zitten en dat ze liever in een Formule 1-wagen werd gebracht.""

"Toevallig moest Thundercover hier langs, maar helaas kon ik om één of andere reden niet meer meeliften."

Geniaal geschreven weer Foreigner. _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...