Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285314

MAF 041 - Toen Was GTA Heel Gewoon


NandroDavids

756 bezichtigingen

gallery_7284_229_7630.png

Deze rubriek is geschreven door @Die Hard

Vroeger (toen GTA heel gewoon was) zorgden de multiplayers van GTA San Andreas altijd voor veel plezier op het forum, toen er regelmatig MTA- en SA:MP-meetings werden georganiseerd. Alhoewel die twee multiplayers nooit zullen uitsterven, heeft de komst van GTA Online gezorgd voor een frisse wind door het multiplayer-deel van de Grand Theft Auto-serie. Een mooie gelegenheid om diverse nieuwe meetings te organiseren, en dat wordt dan ook volop gedaan. Afgelopen donderdagavond vond de GTA Online-meeting, georganiseerd door @GekkieJ01, plaats. Uw verslaggever was ter plaatse!

Rond een uur of half acht werd de avond afgetrapt door middel van een playlist, waar onder andere een Last Team Standing, race, Deathmatch en nog een race werden gespeeld. Helaas moest GTA Online één van zijn zwakheden tonen en na het vierde onderdeel van de playlist liep alles in de soep, waardoor GekkieJ01 gedwongen werd een nieuwe sessie te starten. Eén van de Jobs die daarna werden gespeeld was de missie Top Fun II, waar een groep in Coquettes op een bepaalde plek aan moesten komen zonder neergeschoten te worden door de andere groep, die in straaljagers rondvlogen. Vier van de vijf leden in Coquettes hielden het nog geen minuut uit, maar GekkieJ01 ging als een malle. Helaas kon ook hij niet voorkomen dat hij een kilometer voor het einde werd geraakt door een raket.

gallery_7284_229_11545.jpggallery_7284_229_18699.jpg

Links: GekkieJ01 wordt achtervolgd door een straaljager | Rechts: @Joriz houdt het voor gezien en vliegt tegen een paal

Een aantal tientallen minuten later werd vervolgens een Team Deathmatch gespeeld, waar de teams zo werden ingedeeld dat in het ene team alleen maar Superleden of hoger zaten, en in het andere team de normale leden. Team GTAGamesnl, bestaande uit Joriz, GekkieJ01, @thebig en ikzelf, won de Deathmatch, al moet gezegd worden dat er met vier tegen drie werd gespeeld. Team GTAGamesnl bleek echter oppermachtig, want ook bij Deathmatches later in de avond waren zij onverslaanbaar. Misschien was dat te danken aan de geweldige communicatie tussen Joriz en GekkieJ01, die helemaal op gingen in het spel ("Aan de noordkant van de map loopt net iemand het doolhof in!").

gallery_7284_229_68271.jpg

Joriz in de aanval, luttele seconden voordat hij wordt neergeschoten door @GTA_Michael

Het hoogtepunt van mijn avond was echter toen Joriz met zijn headset een gesprek voerde met @dionkoffie en de laatstgenoemde plotseling om probeerde te kopen met de vraag: "Wil je stickers?" (hij is zo lekker gewoon gebleven), waarop dionkoffie vol enthousiasme "Jaaa!" door zijn headset schreeuwde. GekkieJ01's poging om dionkoffie een GTAGames-muismat voor tachtig euro te verkopen mocht echter niet baten. Ook in de chat was de sfeer de hele avond gezellig, vooral toen @Big Boss ons meedeelde dat hij uit frustratie zijn controller door de kamer had gegooid omdat het onmogelijk was om een race te winnen.

GekkieJ01, Joriz, , @Dragon__rage, GTA_Michael, Big Boss, thebig en alle gezellige leden in de chat: het was een ontzettend leuke en gezellige avond. Oh, en voor de leden die het gemist hebben of zin hebben in nog zo'n avondje: er zullen ongetwijfeld meer meetings gaan komen, want zaterdagmiddag was er ook al weer eentje. Ontzettend bedankt voor het lezen en veel speelplezier!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...