Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285338

MAF 041 - Lezerspanel


NandroDavids

772 bezichtigingen

gallery_7284_229_11177.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Deze week hebben we weer een aantal leden benaderd die deze editie ons lezerspanel vormen. In deze tweede editie staan de net gestarte Forum Awards centraal, en dan met name de categorieën waarin Awards te verdienen zijn. Zijn het de juiste categorieën? Welke categorieën missen er? We vroegen het de volgende leden.

gallery_7284_229_10437.png

Extreem - "Te veel vind ik het zeker niet, maar ik mis meer de kleine categorieën zoals Beste Uitspraak of Beste Computerkenner. Er zijn dan ook wel heel veel mensen die zich proberen te inzetten voor computerzaken op het forum. Ik vind wel dat het meer algemener is, maar dat komt dan ook dat dit de eerste GTAForum Awards is waar ik bij ben."

gallery_7284_229_2533.jpg

Phoenyxar - "Zelf mis ik niet direct een Award (hoewel Classies-kenner misschien wel té veel games combineert en die beter opnieuw gesplitst kan worden) maar misschien hadden de andere forumleden wel interessante Awards kunnen verzinnen (zoals dat vroeger wel eens gebeurde). Een Beste Nieuwkomer zou bijvoorbeeld geen kwaad kunnen.

Maar tegelijkertijd is het ook wel belangrijk om het aantal Awards niet te groot te laten worden. Het moet sowieso nog wel iets 'unieks'zijn om te krijgen. Als er bij wijze van spreken meer Awards dan actieve leden zijn is de lol er ook vanaf natuurlijk.

En ik vind het wel nog jammer dat het verboden is om Administrators of Globale Moderators te nomineren. Voor sommige onderdelen zou het nu eenmaal terecht kunnen zijn, maar het mag in het algemeen niet."

gallery_7284_229_2929.jpg

Ezra24rct3 - "Ik vind dat het er wel een beetje teveel zijn. Dingen zoals Beste Debater en Beste Signature. Als je niet echt op de signature let, is het moeilijk om een keuze te maken. En als je niet echt alles leest kan je moeilijker antwoord geven op Beste Debater. En Beste Multiplayer: ten eerste gaan er al een aantal mensen de fout in omdat ze de vraag verkeerd op vatten, en als je niet met meetings en dergelijke meedoet, kan je daar ook al weer moeilijk een antwoord invullen. Ik mis wel iets als Beste Nieuwkomer. En dan degene die in 2013 lid is geworden, en het snelste een maximale reputatie op het forum heeft behaald wat mogelijk is binnen 1 jaar."

gallery_7284_229_4674.png

Nyltje - "Er kunnen altijd meer Awards komen, maar die moet je dan ook nog even bedenken. Als je goed nadenkt zou je misschien maar een paar Awards kunnen verzinnen, zoals Beste Gang of Beste Citaat. Er moeten niet al te veel Awards komen, anders is het ook niet meer speciaal en wint iedereen een Award. Eigenlijk verdient 1/10 van actieve leden een Award, daar mag het niet overheen gaan. Ik denk trouwens niet dat er zoveel Awards verzonnen kunnen worden. Een paar Awards erbij kan geen kwaad, maar het hoeft niet perse veranderd te worden."

---

Het moge duidelijk zijn: vooral Beste Nieuwkomer wordt gemist. Wat vind jij ervan?

4 reacties


Recommended Comments

Op zich vond ik het wel wat hebben dat er een stuk minder awards waren de afgelopen jaren, het winnen van een award werd nog specialer. Maar ik heb er niks op tegen dat oude categorieën terug komen. Beste nieuwkomer had ik zeker dit jaar wel interessant gevonden, vanwege de vele nieuwe leden die er zijn gekomen. En spijtig dat computerexpert en gameskenner niet terugkeren, terwijl de grafische kunstenaars wel weer een award kunnen winnen.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...