Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285127

MAF 042 - Het Kan Ergernis


NandroDavids

740 bezichtigingen

gallery_7284_229_30330.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedereen ergert zich wel eens ergens aan. Ik doe dat volgens mij bovengemiddeld vaak. Volgens mijn therapeut is het goed om dat van me af te schrijven, dus ik gebruik MAF en jullie daar even voor. Hopelijk vinden jullie dat niet erg. En mocht dat wel het geval zijn, bedenk dan: het kan ergernis.

---

Koffie

Deze rubriek schrijf ik vandaag onder het genot van een lekker bakje koffie. Een Senseo-koffie. 'Echte koffiekenners' zullen dat wellicht geen koffie durven noemen, maar zo iemand ben ik niet. En pretendeer ik ook niet te zijn. Ik drink mijn koffie (Senseo, filter of bonen, het maakt mij niet uit) altijd zwart. "Doe mij maar een kopje positieve discriminatie" doet het best aardig op verjaardagen. Met 'bijzondere' soorten koffie, daar maak je mij niet echt blij mee. Vooruit, een espresso vind ik zo nu en dan nog wel lekker.

Maar voor mij dus geen latte macchiato, cappuccino, caffè latte of mocha frappucino. En wat mij betreft mag het merendeel van de bevolking die soorten koffie ook niet drinken. Niet dat ik ze zo smerig zou vinden dat het verboden zou moeten worden, of dat ik anderen hun elitaire kopje koffie niet gun, dat niet. Nee, het gaat me om iets anders. Om een vrij ernstig fenomeen.

"Wat mag het zijn, meneer en mevrouw?" "Ehm... doe mij maar een café lattuh." "En voor mij een kappesjino, alstublieft." Kent u dat soort situaties bij de luxere koffiebarretjes in de stad, op het station, of waar dan ook? Ik moet me altijd inhouden om dan niet keihard te roepen: "Als je het niet kunt uitspreken, bestel het dan ook niet!" Om daarna in huilen uit te barsten, de handen ten hemel te heffen, en "Waarom?" te snikken.

En daarom mag het merendeel van de bevolking van mij alleen nog maar gewone koffie bestellen. Of thee. Maar dat is voor homo's en vrouwen natuurlijk. Goed, daarover een andere keer wellicht meer.

“Allemaal leuk en aardig, Nandro, maar wat heeft dit met GTA of het forum te maken?” Nou, heel simpel: hot coffee.

4 reacties


Recommended Comments

En daarom mag het merendeel van de bevolking van mij alleen nog maar gewone koffie bestellen. Of thee. Maar dat is voor homo's en vrouwen natuurlijk. Goed, daarover een andere keer wellicht meer.

Dus al er mannen, of jongens thee bestellen, zijn ze meteen homo..? :?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...