Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285159

MAF 044 - Vraaggesprek


NandroDavids

652 bezichtigingen

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Deze week in Vraaggesprek, de vader van de Moderators. Of meer de vader onder de Moderators natuurlijk. Dat andere zou gek zijn. Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan... @Guardian1980!

"Ik zal sowieso niet op mijzelf stemmen bij de Forum Awards"

gallery_7284_229_34.png

Volgens de MAF-telling, die ongetwijfeld correct is, zit je als titelverdediger bij de genomineerden voor Beste Moderator bij de Forum Awards. Wat betekende de winst vorig jaar voor je, en hoe graag wil je dit jaar weer winnen?

Dat ik vorig jaar de Award won voor Beste Moderator, vond ik op zich wel heel bijzonder. Ik was net één jaar Moderator en had het helemaal niet verwacht. 2013 is een jaar waarin de focus toch op GTA V ligt, en ik denk dan ook dat de Award gaat naar een Moderator van het V-forum. Hoewel ik ook denk dat men niet enkel kijkt naar het modereren, maar naar de gehele bijdrage aan het forum. Dus we zullen zien, het zijn in ieder geval weer spannende tijden.

Weet je al wat je zelf gaat stemmen in die categorie? Op jezelf, neutraal, of zelfs op een 'concurrent'?

Nee, want ik weet niet wie de andere gegadigden zijn. Er zijn een paar collega's op wie ik zou kunnen stemmen, en als één van hen een optie is zal ik dat ook doen. Ik zal sowieso niet op mijzelf stemmen; nooit gedaan, en dat blijft zo.

gallery_7284_229_26750.png

Hij heeft 'm voor de gelegenheid zo te zien even flink opgepoetst.

Je bent wat ouder dan het gemiddelde forumlid, hebt een fulltime baan, vrouw en kind... wat brengt je dan hier, en wat motiveert je om toch zo actief te zijn?

Omdat ik onregelmatige werktijden heb, vroeg-laat-nacht, is gamen voor mij een ideale manier om eventjes te kunnen ontspannen. Ik ben pas op late leeftijd GTA gaan spelen; in een ver duister verleden heb ik wel eens wat gameplay gezien van GTA I, maar dat kon me toen niet boeien. Begin 2009 heb ik GTA IV aangeschaft, nadat ik het had gezien bij een goeie vriend. Op een gegeven moment liep ik vast, en ging ik speuren op internet. En toen kwam ik dus uit bij WikiGTA. Nadat ik zag dat er ook een forum aan vast zat heb ik me geregistreerd, want dat was noodzakelijk om te kunnen zoeken. Een paar maanden later ben ik gaan posten, en de rest is geschiedenis.

"De enige functies/taken die ik hier nog niet gehad heb zijn die van Globale Moderator en Admin, en ik zie niet in dat men mij daar voor zou vragen"

Mijn motivatie is vooral dat ik het leuk vind. Het leeftijdsverschil merk ik af en toe ook wel, maar het is over het algemeen niet storend. Ik zie wel dat ik in bepaalde dingen anders denk, wellicht door de ervaring die ik heb, maar dat is niet erg. Nu ik sinds een paar maanden ook vader ben, merk ik wel dat ik minder tijd heb voor het forum. En uiteraard heeft mijn real-life voorrang, maar zo lang het kan blijf ik dit gewoon doen. Toen men mij vroeg of ik Moderator wilde worden, heb ik daar namelijk zelf ja op gezegd. En dan is het wel zo netjes om ook dat werk te doen. Ik kan stoppen als ik dat wil, maar ik vind het te leuk.

Ben je nu af en toe ook blij dat je nachtdienst op het werk hebt, in plaats van thuis?

Haha, zou je denken hè. Maar onze kleine meid slaapt al ruim een maand lang 's nachts door, tot een uur of 8. Ik kom dus prima aan mijn nachtrust.

Heb je nog ambities op het forum? Wat wil je nog bereiken?

Ik heb hier nooit rondgehangen met de wil te promoveren. Het zal wellicht ook de leeftijd zijn, maar forumgewijs heb ik geen doelen die ik nog wil bereiken. De enige functies/taken die ik hier nog niet gehad heb zijn die van Globale Moderator en Admin, en ik zie niet in dat men mij daar voor zou vragen. Bovendien heb ik de laatste tijd juist wat stapjes terug gedaan, zo ben ik gestopt als redacteur van de OWN en ben ik momenteel een inactief Wiki-medewerker. Mijn real-life vraagt gewoon veel tijd, en die steek ik er met liefde in. Misschien dat ik met de tijd weer wat actiever word en me weer overal op het forum laat zien, maar tot die tijd is het goed zoals het nu gaat.

Wil je verder nog iets tegen de lezers zeggen?

Gedraag je, wie weet heeft Sinterklaas dan nog wel iets moois voor je in petto dit jaar.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...