Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94413

De Mokerslag - The City


Bierbuikje

1310 bezichtigingen

GSS_THECITY_zps2ed3b9e4.png

Wat is groen en gaat heel hard van de berg? Een skiwi.

Dit jaar zijn er in The City een totaal van 20 battles gevoerd. Niet allemaal met het gevolg dat er gebieden zijn gewonnen of verloren, want er zijn namelijk 3 afgelast en er is 1 gelijk geëindigd. BeaT DowN kreeg het meeste werk te verduren, die hebben namelijk in 8 battles gestreden. Daarvan hebben zij er zelf 6 gestart wat het meeste is van alle gangs. North Storm deed het in 2013 relaxed an. Van alle gangs die gevestigd waren in The City hebben zij geen enkele Gang War gestart, luie lutsers!

De Politie kreeg het het drukst met verdedigen, zij hebben namelijk 6 battles gekregen. De Melba Gangsters, The Network en de Bananenbende hebben zich geen enkele keer hoeven te verdedigen, maar dat komt omdat ze maar weinig tijd in The City hebben doorgebracht in 2013. De meeste overwinningen zijn voor BeaT DowN met 5 keer gewonnen en de meeste verliezen zijn eveneens voor BeaT DowN, maar ook voor De Wilde Ganzen, North Storm en Sans Scrupules met 3 keer verloren.

Wie het succesvolst was in The City is in de tabel hieronder te zien. Daarin staat het saldo ofzo van alle areas die zijn gewonnen of verloren en kun je zien dat alle gangs gefaald hebben. De popo Politie heeft haar macht veel uitgebreid over The City, wat dikke pech is voor de gang gemeenschap. In dat geweldige plaatje hieronder is een mooie dynamische map te zien van The City 2013.

tabel_citysaldo_zpsdd6c5302.png

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...