Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285266

MAF 046 - Column


NandroDavids

810 bezichtigingen

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Silverbyte

De Forum Awards: we naderen de eindstreep

De afgelopen weken is er veel te doen geweest omtrent de jaarlijks terugkerende Forum Awards. Zo was er nogal wat kritiek op de aankleding en waren er mensen die zich niet zo konden vinden in de categorieën. Tegelijkertijd waren er ook leden die het allemaal wel prima vonden zo. De algemene opinie is dus moeilijk te peilen. Het maakt het er voor de organisatie niet bepaald makkelijker op. Want moeten ze nu wéér dingen gaan veranderen of juist bij de huidige formule blijven?

"Ik vind de Awards maar een dode boel" - BoerTijger

BoerTijger trad afgelopen week op de voorgrond door te stellen dat hij de hele ceremonie maar 'een dode boel' vindt. Hij verwijt de organisatie dat er dit jaar te weinig leuke categorieën zijn. Sommige leden lijken die mening te delen, anderen verre van. Het heeft mij ook wel even aan het denken gezet. Ik wil niet zo ver gaan door te zeggen dat er te weinig toffe categorieën zijn, maar titels als Beste Veteraan of Beste Comeback, ik mis ze eerlijk gezegd toch wel een beetje. Het zijn niet direct de meest concrete categorieën, maar volgens mij waren we het er redelijk over eens dat men deze graag zag terugkomen. Wat heeft de organisatie doen besluiten ze dit jaar toch weer te schrappen? We kunnen er alleen maar naar gissen.

Het is toch wel een heel ander verhaal dan vroeger

Voor mij zijn de Awards dit jaar iets meer een ver-van-mijn-bed-show dan in de voorgaande jaren. Onberekenbaar als ik ben was ik soms een paar weken in geen velden of wegen te bekennen, en die inactiviteit heeft vrijwel altijd zijn weerslag op de nominaties. Ik ben een keer of twee voorbijgekomen als Beste Megalid en ook als Beste Graphicus ben ik genoemd, maar het is toch wel een heel ander verhaal dan in 2010, toen ik nek aan nek ging met Kloep om de titel Beste Megalid, die uiteindelijk naar mij ging omdat meneer vrolijk op zichzelf had gestemd. Ik won zelfs geheel onverwacht nog in de categorie Beste Sfeermaker - toen was ik er even van overtuigd dat jullie allemaal gek waren geworden.

Het is nog steeds een evenement dat ik elk jaar weer met plezier tegemoet zie, maar ik durf nu wel te beweren dat de manier waarop je die periode beleeft samenhangt met het aantal nominaties dat je hebt gekregen. Tsja, je kunt niet elk jaar de beste zijn.

1 reactie


Recommended Comments

Tsja, je kunt niet elk jaar de beste zijn.

Ha, grappenmaker!

...ik durf nu wel te beweren dat de manier waarop je die periode beleeft samenhangt met het aantal nominaties dat je hebt gekregen.

Klopt ja. Dit is wat dat betreft voor mij wel weer een spannende editie van de Awards :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...