Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285286

MAF 046 - Dinges Van De Week


NandroDavids

811 bezichtigingen

gallery_7284_229_30234.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

De Dinges Van De Week. Wat is het eigenlijk? Meestal betreft de Winnaar Van De Week iemand die de desbetreffende week een uitzonderlijke prestatie op z'n naam heeft staan en daardoor echt boven de rest uitsteekt. Kijk naar promoties, belangrijke of interessantie topics, extreem goede Blogs, en ga zo maar even door. De Loser Van De Week is meestal net het tegenovergestelde: een digitale schandpaal voor forumleden die zich die week niet optimaal hebben gedragen of gepresteerd. Vandaag is dat net even anders. Vandaag wordt een vrij duister en eigenlijk ondenkbaar feit dat pas afgelopen week is opgelost aan het licht gebracht. De Dinges is deze week...

gallery_7284_229_7010.png

@NandroDavids!

"Hè, nu zetten jullie je hoofdredacteur weer in een positief daglicht. Is het nou eindelijk eens voorbij met die zelfverheerlijking?" Wel, of er in dit geval sprake is van zelfverheerlijking of ego-streling is nog maar de vraag. Het zit namelijk zo: afgelopen tijd had NandroDavids, Globale Moderator(!) op dit forum, geen beschikking tot een fatsoenlijke computer. Nu is dat op zich niet eens zo'n vreselijk vergrijp, want op een simpel laptoptje kun je ook prima het forum in de smiezen houden.

Een Globale Moderator van dit forum die géén GTA speelt in zijn vrije tijd? Schandalig!

Echter, het spelen van GTA bleef omwille van dit feit afgelopen tijd achterwege. Is dat te rechtvaardigen? Een Globale Moderator van een GTAForum die géén GTA speelt in zijn vrije tijd? Gelukkig is er nu eindelijk wat aan gedaan en heeft-ie weer een functionerende desktop, dus eindelijk kan ook NandroDavids GTA spelen. Dus Winnaar? Nee. Loser? Ook niet, aangezien er nu eindelijk verandering in lijkt te komen. Dan maar een tussenweg: NandroDavids, van harte met de (redelijk twijfelachtige) eer om de Dinges Van De Week te zijn!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...