Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285127

MAF 047 - Het Kan Ergernis


NandroDavids

617 bezichtigingen

gallery_7284_229_30330.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedereen ergert zich wel eens ergens aan. Ik doe dat volgens mij bovengemiddeld vaak. Volgens mijn therapeut is het goed om dat van me af te schrijven, dus ik gebruik MAF en jullie daar even voor. Hopelijk vinden jullie dat niet erg. En mocht dat wel het geval zijn, bedenk dan: het kan ergernis.

---

Tijd

"Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!" - Ramses Shaffy

Ja, allemaal leuk en aardig Ramses, maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor? Mijn dagen zitten al zo vol. Ik sport, ik werk, ik heb m'n eigen huishouden te onderhouden, een sociaal leven, ik moet wekelijks een MAF produceren, en ik wil daarnaast twee nieuwe schrijfprojecten starten. En dan moet ik ook nog gaan zingen, vechten, huilen, bidden, lachen, en bewonderen? Donder op man.

Het cliché is voor mij tegenwoordig gewoon waar: er zitten te weinig uren in een dag. Nou ja, ook weer niet iedere dag, maar de dagen dat ik weinig tot geen verplichtingen heb slaap ik uit, kijk ik wat nutteloze tv, en lees heel soms een boek. Dan is die dag ook weer zo voorbij, en is de volgende dag weer zo'n drukke dag waarop je aan het eind denkt: had ik maar meer tijd.

En dat is vervelend. Ik heb vrij veel activiteiten, wil eigenlijk nog veel meer doen, maar heb daar simpelweg de tijd niet voor. Gevolg daarvan is dan ook nog eens dat ik niet kan kiezen wat ik er nog bij wil doen, waardoor ik uiteindelijk niets doe. Dan zou je kunnen zeggen dat ik daardoor weer tijd genoeg over heb, maar ja, zo is het dan toch net niet helemaal.

"Allemaal leuk en aardig, Nandro, maar wat heeft dit met GTA of het forum te maken?" Joh, kom op: in de oude en goede GTA's had je nog missies die moeilijk waren door de tijd die je ervoor kreeg. Met name GTA London had dat. Je wilde wel, maar je had er simpelweg de tijd niet voor. Dat dus.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...