Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285410

MAF 047 - Exclusief


NandroDavids

604 bezichtigingen

gallery_7284_229_4842.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Wij zijn journalistiek gezien lekker bezig hoor, want voor de tweede week op rij hebben we de rubriek Exclusief, en brengen wij dus een exclusief nieuwtje! Het moet dan ook raar lopen, wil MAF niet de Award voor Beste Blog winnen. Maar goed, dat zien we komende week wel, en dat zal uiteraard niet exclusief door MAF gebracht worden.

Wat we deze week wél kunnen melden, is dat MAF er volgende week zaterdag niet is. En nee, niet omdat we een feestje bouwen vanwege de gewonnen Award (reëel scenario), of huilend in een hoekje liggen wegens het niet-winnen (onwaarschijnlijk). We nemen gewoon even lekker vakantie, want het is immers voor velen kerstvakantie. Ook voor ons, we nemen vrij. Maar, wees niet getreurd, want...

Er komt een extra MAF! Komende woensdag, Eerste Kerstdag, een heuse kersteditie! Drie jaar geleden betekende een kersteditie de (tijdelijke) terugkeer van MAF, en nu we helemaal terug zijn kan een dergelijke editie natuurlijk niet ontbreken. Maar ja, Kerst valt middenin de week, en dan is het een beetje jammer om te ver van tevoren, of te laat erna, met een kersteditie te komen. Vandaar de keuze om komende woensdag met een speciale editie te komen, en dan even vrijaf te nemen.

Tot zover. En tot de volgende Exclusief, die gezien de huidige trend vast niet lang op zich laat wachten...

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...