Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    148119

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

Amai, die Belgen!


Cabyon

2263 bezichtigingen

Als je vanuit een nationalistisch oogpunt deze enge microsamenleving genaamd GTAForum gaat bekijken kun je de leden hier ruwweg indelen in twee kampen: Nederlanders en Vlamingen Belgen. Deze twee groepen zitten constant met elkaar te jennen.

Vooral de Belgen kunnen er wat van en willen steevast die Nederlandse leden een beetje plagen. Hier een paar voorbeelden.

Vreemde Nederlandse gewoontes zeker?

Wat ga je lopen suggereren thebig? Dat wij vreemde gewoontes hebben??!?!? Oooh, jij durft. De webmaster van dit goddelijke zooitje is Nederlands, en jij bent slechts een simpele Belg. Pas maar op, dadelijk duw ik wel wat PATATAKES IN UW MUIL!!!!

Dat mensen Freek Bartels niet kennen zeg, dan heb je aardig in een grot geleefd de laatste jaren. emo.gif Musicalster

Een Nederlander en een musicalster, dat is echt een perfect geldige reden om niet gekend te hoeven zijn door mij hoow.gif

Ook hier weer BELACHELIJK gedrag van thebig. Je kent Freek Bartels niet? Hij is overbekend, moet die meiden van zich afslaan en doneert dagelijks aardbeimilkshakes aan de WinterSchilder Foundation. En dan ga JIJ zeggen dat je die boi niet kent??! Wie denk je wel wie je bent??!!!!!!!!!!

Nederlanders en Belgen ftw

.. beter xd

Hee Tekaloca, wil je nou iets zeggen hiermee? Wil je ALWEER een discussie aanwakkeren? Wat is dit toch? Pfff, we zullen deze zomer écht geen zakdoekjes klaar hebben staan als jullie in de groepsfase van het WK uitgeschakeld worden. Forget it. hoow.gif

Goed. Je ziet het dus. Wij, Nederlandse leden, worden systematisch uitgedaagd door die jodelahie-tie Belgen. Belachelijk. Maar goed dat ik dit aan de kaak stel.

13 reacties


Recommended Comments

Al mijn woorden worden hier doelbewust uit de context getrokken en anders geïnterpreteerd om mij te kunnen discrimineren.

Het eerste bericht heb ik in het topic van de Top 2000 gepost. Blijkt dat de lijst met alle nummers wordt gepubliceerd voordat hij wordt afgespeeld op de radio, wat natuurlijk het hele concept naar de zak helpt, mijns inziens.

Bij het tweede is het niet eens discriminerend, want ik doel meer op het feit dat ik Freek niet moet kennen omdat hij een musicalster is. Want zoals iedereen weet zijn musicalsterren geflopte acteurs die een flinke kwam make-up opkrijgen en geadoreerd worden door hersenloze tienermeisjes die denken aan cultuur te doen op die manier.

En dat alles terwijl een vierde van de redactie Belgisch is, verdomme. Een tjoek op u muile verdient ge!

Ik verwacht dat, vanaf het moment dat dit gezien wordt, de crew u per direct terug degradeert naar de rang van gewoon lid, want discriminerend gedrag is uiteraard iets wat niet geduld kan worden van iemand met een voorbeeldfunctie.

Link to comment

Hahaha ik vond het toch wel een beetje een grappig grappig artikel. Maar nu serieus. Zonder ons, Belgen, zou het gemiddelde iq op dit forum toch wel enkele punten dalen, denk ik dan. Overigens zullen we jullie met het WK eens laten zien wie er een zakdoekje nodig gaat hebben!

vrWkGXq.gif

ps: neem mijn gezever gerust met een kilo'tje zout.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...