Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285124

MAF 048 - Er Was Eens (2)


NandroDavids

818 bezichtigingen

gallery_7284_229_11395.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Grand Theft Aut-oh Denneboom (deel 2)

Joriz, PatrickW en Dutchy3010 keken ademloos toe terwijl het oogverblindende licht en de schim verdwenen. Toen de weg weer vrij was, vroeg Joriz aan de anderen: "Wat doen we nu? Hoe gaan we die Kerst-Stallion vinden? En waar had die schim het verder precies over?" "Nou, dat lijkt me vrij duidelijk", zei Dutchy3010. "Er rijdt hier in de stad blijkbaar iemand rond die GTAGames er weer bovenop kan helpen qua activiteit. Een soort verlosser zou het moeten zijn dus. Wat mij betreft gaan we 'm dan ook opzoeken nu."

Ondertussen was de Rockstar, die schijnbaar constant boven de Kerst-Stallion hing, een stuk verder in het noorden in de lucht te vinden. "Kom, laten we gaan, hij hangt volgens mij ergens in Downtown rond.", zei PatrickW. "Wacht even", reageerde Dutchy. "Als dat onze verlosser is, hoe gaan we hem dan overhalen om ons te helpen?" "Ik weet het!", riep Joriz. "We gaan hem overladen met geschenken, dat moet vast werken. Hebben we allemaal iets bij ons om de verlosser aan te bieden?" Patrick reageerde als eerste: "Wat mij betreft maken we hem sowieso Admin, en dan mag hij mijn ban-knuppel wel hebben." "Goed plan! Dan krijgt hij van mij m'n ban-krekening.", zei Joriz. "Wat heb jij aan te bieden, Dutchy?" "Ehm...", stamelde Dutchy, "vrouwelijke charme?"

De drie grote leiders gingen op weg richting Downtown, al turend naar de lucht. Ze reden langs Ammu-Nation, sloegen bij V-Rock rechtsaf en kwamen uit bij het Hyman Memarial Stadium. Daar had de Rockstar halt gehouden, zo leek het. Nu was het alleen nog zoeken naar de Kerst-Stallion. Alsof ze op zoek waren naar een Hidden Package, zo reden ze rond het stadion: iedere inham werd gecheckt, iedere Stallion werd goed bestudeerd, en toen ze bijna rond het hele stadion waren gereden, zagen ze het. Een Stallion versierd met slingers, Kerstballen en -kransjes. Alleen, de ramen waren geblindeerd, dus ze zagen niet wie erin zat.

"Oh, verlosser, welkom in Vice City. We bieden u alles aan wat we hebben", spraken de drie grote leiders in koor. Op dat moment werd het portier van binnenuit geopend, en vlak voordat ze konden zien wie er uitstapte verscheen het oogverblindende licht weer. En naast de Rockstar, hoog boven hun hoofden, verscheen een engelenkoor...

Toen hoorden zij de engelen zingen:

"NAN-DRO! DA-VIDS! NAN-DRO! DA-VIDS!"

Einde

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...