Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285159

MAF 048 - Ingezonden


NandroDavids

1164 bezichtigingen

gallery_7284_229_2662.png

Deze rubriek is geschreven door de @Kerstman

gallery_7284_229_770.png

Ho, ho, ho, iedereen!

Goh, dat is een tijdje geleden. Meestal schoof ik rond Kerst wel eens aan op dit forum voor een glühwijntje of twee, maar goh, dat is nu alweer een tijdje geleden... Hoe gaat het hier inmiddels?

Ik kan me herinneren dat ik door een blog op dit forum ben geïnterviewd... Was dat deze blog? Ja toch? Niet? Nou ja, het zal wel. Dit zag er in ieder geval wel aantrekkelijk uit, met dit mooie groene huiskleurtje. Gaf me wel een warm gevoel, na al die frisse werkzaamheden met mijn (blanke) knechten in de sneeuw.

Goed, hoe is het op dit forum? Zit er nog een beetje leven in? Veel kinderen hadden iets met Grand Theft Auto 5 op hun verlanglijstje staan, en sommigen wilden er zelfs nog zo'n, hoe heet zo'n ding, spelcomputer(?) bij... Kom op zeg, ik ben Sinterklaas toch niet?

Maar goed, nu er zo'n vraag en populariteit schijnt te hangen rondom jullie spelletjesreeks, zal dat ook wel zo z'n vruchten afwerpen op dit stukje wereldwijde web, niet? Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit, met al die kleurtjes aan de onderkant. 't Is vast geen straf om hier wat rond te hangen!

Ik moet zeggen dat ik dit forum wel wat heb gemist, hoor... Veel hulp heeft het geboden in tijden toen ik écht in grote nood zat, nogmaals bedankt voor jullie hulp! Dit jaar viel het wat problemen betreft wel wat mee, dus vandaar dat ik geen belletje deed richting NandroDavids en Flitskikker. Uiteraard ging het in de drukte rondom Kerst - er is veel te doen, hoor! - niet overal even vlekkeloos, maar wij weten natuurlijk zelf ook wel een en ander op te lossen. Oh, mochten jullie je komend jaar nog vervelen, kunnen jullie altijd contact met me opnemen, hoor. Ik weet vast wel wat te verzinnen voor jullie en dit forum, hebben jullie ook weer 's wat te doen.

Hier zitten we in ieder geval de laatste werkzaamheden rondom Kerst wat uit te voeren. Rendieren oppoetsen, de slee föhnen, de landingsbaan sneeuwvrij maken (vijfmaal daags)... Je kent het allemaal wel. Gelukkig loopt alles prima op schema, dus de tijd om mijn geliefde forum even een brief te sturen was er wel. Ik heb overigens begrepen dat ik op een spannend moment binnenval, niet? Ik las iets over verkiezingen of zoiets, zoals ieder jaar. Nou, hopen dat daar wat leuks uit zal komen, ik zal wat voor jullie duimen.

Hoe dan ook, MAF: bedankt voor dit stukje ruimte dat ik mocht gebruiken voor dit briefje, 't is me een eer om NandroDavids' project een steuntje in de rug te geven, na alles wat-ie voor mij heeft gedaan... Ik hoop dat jullie jullie blog nog héél lang voort kunnen zetten, met niet al te veel geruzie met jullie concurrenten van OWN. Weet dat ik jullie allemaal een heel warm hart toedraag, en het allerbeste toewens voor de Awards... Maar moge de beste (invullen wat voor jou van toepassing is) winnen!

Fijne Kerstdagen!

De Kerstman

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...