Jump to content

Death Blog

  • artikelen
    107
  • reacties
    502
  • bezichtigingen
    60536

Helikopter crasht in café


DeathIncorporated

2847 bezichtigingen

Sandy Shores, januari 3, 2014


Eergisteravond werd ons altijd zo rustige Sandy Shores opgeschrikt door een wel heel opmerkelijk en desastreus ongeval. Om 21:46 crashte in een klein café aan Panorama Drive een heuse helikopter. Het bleek te gaan om een helikopter van het type / model Maverick . Hoe de helikopter zonder zichtbare schade aan het dak in het café kon crashen is een raadsel. Niet alleen voor uw verslaggever, ook voor de politie.

0_0.jpg

Op de foto is achterin het café op de biljarttafel het restant van de Maverick te zien.

De sheriff wilde geen uitspraken doen over een mogelijke toedracht van het voorval. Al wel is duidelijk dat er drie dodelijke slachtoffers zijn gevallen. Twee van deze slachtoffers waren aan het biljarten en waren op slag dood; een derde stond wat verderop in het café en raakte in eerste instantie alleen zwaargewond. Omstanders konden eerste hulp bieden met succes. De bar-eigenaar echter, die wist dat de zwaargehavende geen zorgverzekering had, evengoed als een openstaande kroeg-rekening die er niet om loog, vreesde dat hij, wanneer de man door een ambulance zou worden geholpen, nooit meer het geld van de openstaande rekening zou terugzien. Om dit te voorkomen heeft hij zijn jachtgeweer van achter de bar gepakt en heeft naar eigen zeggen "een lijdend man uit zijn lijden verlost". Een vaste klant van de kroeg die anoniem wenst te blijven zag de bar-eigenaar vlak voordat de lijkschouwer arriveerde de portemonnee uit de jaszak van de ongelukkige vissen en leeghalen.

Een voorbijganger zag op de parkeerplaats van de bar een groot aantal sportwagens en een paar terreinwagens welke allemaal een specifiek logo droegen. Het logo is geel met rood. In het midden hiervan is een afbeelding geplaatst, wat de afbeelding precies inhoud kon de man echter niet vertellen. Er stonden vooral mannen maar ook vrouwen bij de auto's, te roken en bier te drinken. Of de aanwezigheid van wat lijkt op een groep straatracers iets te maken heeft met de heli-crash? Uw verslaggever en de lokale sheriff tasten helaas nog in het duister.

Uit "The Daily Globe", geschreven door dhr. P. Aniek, foto's door mevr. K. Amera (FotoBureauLS)

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...