Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285115

MAF 049 - De Vijf


NandroDavids

2069 bezichtigingen

gallery_7284_229_41839.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

In deze allerlaatste De Vijf presenteer ik u de vijf hoogtepunten uit mijn forumcarrière. Want ik ben heel goed in negatieve dingen benoemen, maar er waren ook absoluut mooie dingen te beleven de afgelopen jaren waar ik heel dankbaar voor ben. Omdat ik ze niet op volgorde kan of wil zetten, heb ik ervoor gekozen om ze allemaal het cijfer 1 mee te geven. In willekeurige volgorde dus, De Vijf hoogtepunten uit de forumcarrière van NandroDavids:

gallery_7284_229_1797.jpg

MAF

De eerste paar edities van MAF, enkele jaren geleden, vond ik al heerlijk om te maken. Evenals de Kersteditie bij de tijdelijke terugkeer. Maar het absolute hoogtepunt lag toch wel in het afgelopen jaar. Veel views, veel reacties, fijne redacteuren om mee te werken, en het nét niet winnen van de Award voor Beste Blog. Absolute hoogtepunt was het verkrijgen van een plek op de frontpage van het forum met Voorpret. Ik bedacht de rubriek, ik zocht de redacteuren erbij, maar had nooit durven dromen dat @Die Hard en @Jesperkaj het tot zo'n groot succes zouden maken. Dank daarvoor.

gallery_7284_229_1797.jpg

Forum Awards

Ik heb het geluk gehad dat ik de allereerste editie mee mocht maken, en zelfs enkele nominaties te verkrijgen daar. De spanning op het forum was voelbaar in de maand december, en het was een heerlijke tijd. Dat werd het ieder jaar opnieuw. Met 7 Awards in de loop der jaren, de bijbehorende zilveren medaille, én de meeste nominaties ooit (naar eigen telling), mag ik niet klagen over mijn eigen rol in de historie van de Forum Awards. Dank voor alle nominaties, alle stemmen, en de gewonnen Awards.

gallery_7284_229_1797.jpg

Promoties

Lid, Superlid, Megalid, Moderator, Megalid, Moderator, Globale Moderator, Megalid, Moderator, Globale Moderator. Volgens mij ziet mijn forumcarrière er heel kort samengevat zo uit, als ik niet de tel ben kwijtgeraakt wat betreft stoppen en weer terugkeren. @Dizzee was de allereerste die veel vertrouwen in mij uitsprak: hij stelde me voor als Superlid, als Megalid, en voor de eerste keer als Moderator. Gelukkig had de rest er toen ook vertrouwen in, ook na weer een keer stoppen en terugkeren. Dizzee en alle andere betrokkenen, dank daarvoor.

gallery_7284_229_1797.jpg

Projecten

Het begon in 2006 met de allereerste Sportkenners, en werd gevolgd door onder andere een San Andreas Photo Contest, San Andreas Stunt Challenge (in samenwerking met @Froodooo), Jaarboek 2006 (samen met @Dutchy3010, @GTA-Sheep en @.Levi.), Kerstprobleem en Het Einde Der Tijden (samen met @Flitskikker), GTAVisie Songfestival, en Wie is de Mol? (samen met @Dutchy3010 en @PatrickW). Ik mis er vast nog een paar, want het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Bij dezen dan maar: iedereen met wie ik ooit heb samengewerkt aan een project, of die me heeft geholpen, bedankt.

gallery_7284_229_1797.jpg

Sociaal contact

Je bent niets op het forum zonder enige vorm van sociale interactie met andere forumleden. In de Chat, op MTA, in besloten subfora, of gewoon op MSN of Skype. Ik heb tal van leden gesproken in de loop der jaren, lol getrapt in MTA en de Chat, van alles met verschillende mensen gedeeld, en dat was fijn. In het bijzonder @Dutchy3010, @GTA-Sheep en @Mirrrr, maar ook alle anderen: dankjewel.

4 reacties


Recommended Comments

Zonder jou hadden Jesper en ik Voorpret nooit zo groot kunnen maken. Ik was nooit Megalid geworden als ik Voorpret niet had geschreven en heb die rang dus ook zeer zeker aan jou te danken. Je hebt echt geen idee hoe dankbaar ik je ben voor de kansen die je me hebt gegeven. Zonder jou had ik nooit zoveel plezier gehad bij de forumeditie van Wie is de Mol? of de Formule 1-rondes van Sportkenners.

Ik denk dat deze rubriek aantoont dat het forum al het werk, de zorg en de tijd die jij erin hebt gestoken, ontzettend zal gaan missen, en dat ik namens iedereen kan zeggen: heel erg bedankt. _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...