Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285147

MAF 049 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

1908 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

De rubriek die de afgelopen tientallen edities de week op mooie wijze samenvatte door één of meer forumleden uit te roepen tot Winnaar Van De Week. Er waren leden die de titel 'slechts' één keer pakten, maar er waren ook een paar die dat vaker wisten te doen. Die van deze week valt in die laatste categorie, want ja, MAF kon niet om hem heen natuurlijk in deze editie. Deze week is de Winnaar Van De Week dan ook...

gallery_7284_229_2863.png

@NandroDavids!

Ook als dit niet de allerlaatste MAF was geweest en/of NandroDavids geen afscheid had genomen als Globale Moderator had hij die titel kunnen krijgen. Hij pakte immers de Award voor Beste Globale Moderator, samen met Dutchy3010 en PatrickW de Award voor Beste Contest met Wie is de Mol?, werd in diezelfde categorie ook nog eens tweede met GTAVisie Songfestival, en miste op een haar na de Award voor Beste Blog. Maar dat is natuurlijk niet de reden dat hij de titel van Winnaar Van De Week pakt.

Nee, het gaat hier om het afscheid van een held, en daar past zo'n titel bij. Nu is het natuurlijk niet zo dat ik mezelf hier een held noem (ik zou niet durven), maar zo werd dat een aantal jaar terug gezegd toen deze zelfde persoon afscheid nam als crewlid. En als het toen zo was, lijkt het me vrij vreemd als dat nu niet meer zo is. Vandaar.

NandroDavids, gefeliciteerd met de titel van Winnaar Van De Week! Ik gun het je meer dan wie dan ook.

8 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...