Jump to content

Covesight Propaganda

  • artikelen
    32
  • reacties
    65
  • bezichtigingen
    29252

Spam, de sleutel tot succes


Basssss

1293 bezichtigingen

Spam, de sleutel tot succes

Baymore, Covesight - Na het succes van de andere bekende gangs, gaat The Covesight Community ook mee in de trend van de ‘spam’. Het ingeblikte gekookte varkensvlees uit de Verenigde Staten blijkt de laatste tijden steeds populairder te worden op het GTAForum.

Veel gangs staan centraal omtrent dit revolutionaire voedsel en het lijkt de nieuwe meetlat van het G&C te worden. Tevens worden er heuse evenementen en wedstrijden georganiseerd die helemaal in het teken staan van spam. Fans en andere stoere mensen zijn volledig in de ban van het fenomeen. Om hierin mee te gaan heeft The Covesight Community besloten om vanaf morgen ook dit succesvolle product aan te bieden in haar winkels.

Spam, dat in 1937 geïntroduceerd werd, bevat gesneden schouderham met zout, water, gemodificeerd aardappelmeel, suiker en natriumnitriet. Nadat het in de winkels verscheen, was het vrijwel meteen een succes. Tegenwoordig ligt het op veel plaatsen in de wereld in de supermarkt en vanaf morgen kunnen ook de bewoners van Covesight genieten van een lekker hapje spam.

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...