Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580173

Editie 368 - Interviews


OWN

745 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MostWantedKid en @Bassieboy35!

We zetten het interview voort met @SpacyColours!


photo-131689.jpg?_r=1387840812

We waren hier gebleven:

SpacyColours:

Ik zou het nooit hebben kunnen voorspellen dat ik nog moderator zou worden. :puh: Ik heb ook best een lange tijd 'undercover' hier gezeten, pas bij het Generaal Pardon eind 2012 heb ik opgebiecht dat ik hier ooit Yoshi was. Ik was ook dolblij dat ik de kans had om dit op te biechten, want het forum beviel me een stuk beter dan ik had verwacht, en had inmiddels al een liefde voor de community opgebouwd die ik niet kwijt wilde raken. Gelukkig is de crew erg vergevingsgezind geweest en hebben ze me laten blijven. Dat was wel een behoorlijke opluchting. :)

Bassieboy35:

Wat zijn de redenen denk je dat je moderator bent geworden?

SpacyColours:

Na een fles sherry en een pak Douwe Egberts zijn respectievelijk Joriz en PatrickW makkelijk over te halen.

Ik dacht er als Megalid wel eens aan van "hey, wat als ze me aanbieden om moderator te worden? Maar dan dacht ik erna altijd van "Ja maar ik heb niet echt een expertise, dus alleen in Lifestyle zou ik misschien terecht kunnen."

Blijkbaar dachten de admins er ook zo over. ^^ Ik ben er wel blij mee, het Lifestyle-forum is leuk om te modereren vind ik.

Bassieboy35:

Waarom precies?

SpacyColours:

Andere subfora daar heb ik eigenlijk weinig mee, Lifestyle is eigenlijk het enige waar ik vaak kom. Elk subforum vraagt denk ik een eigen manier van aanpak, soms iets andere doelen en kwaliteiten. Ik vind dat jij bijvoorbeeld goed in Games past Bassieboy; het Game Nieuws topic en Game Awards zijn slechts enkele voorbeelden van hoe jij jouw gedeelte extra waarde geeft. Foreigner heeft de ondankbare taak om de prehistorische GTA-subfora leuk te houden, iets waar hij zich in mijn ogen ontzettend goed voor inzet. En zo heeft elke moderator zo zijn kwaliteiten die anderen niet hebben.

In Lifestyle proberen ik en Guardian vooral de gezelligheid erin te houden in Stamkroeg, zorgen dat discussies goed lopen in Opinie, en bespreken we vaak ideeën van leden om die op een zo goed mogelijke manier uit te werken. Ik vind het nog wel eens lastig hoor, om in sommige situaties in te schatten hoe ik het best kan handelen. Soms denk ik achteraf "dat had ik beter anders kunnen doen", maar ook wel eens "ik ben blij dat ik het op die manier heb opgelost". Gelukkig is Guardian1980 een fijne collega met wie ik makkelijk dingen kan bespreken. :)

Bassieboy35:

En welk forum vind je het leukst van Lifestyle?

SpacyColours:

De Stamkroeg - de ideale plek voor als ik me verveel op school. :puh:

Bassieboy35:

Valt het wel allemaal een beetje bij te houden? want je hebt wel een van de actiefste fora.

SpacyColours:

Meestal wel, wat dat betreft ben ik blij dat het forum niet meer zo chaotisch is als een aantal jaren terug. Ik ben ook blij dat men gebruik maakt van de report-knop als ze iets zien wat tegen de regels is, want dan zie ik overtredingen veel sneller. Reports worden overigens altijd gelezen (men heeft soms wel eens het idee van niet), maar het is natuurlijk aan de moderators om te beslissen of iets het ingrijpen waard is.

Bassieboy35:

Hoe kijk jij eigenlijk aan tegen de forumperiode van nu en de forumperiode van je andere account(s)?

SpacyColours:

Persoonlijk zie ik GTAForum nu als één grote groep, waarin we allemaal wel bij elkaar passen, ongeacht onze rang of warnlog. Vroeger was er meer een hiërarchie, waarin iedereen de ambitie had om crewlid te worden. Hoewel ik enorm goede herinneringen heb aan die tijd, kijk ik er een beetje negatief op terug, omdat ik vind dat zowel sommige crewleden, als sommige anti-crewleden (zoals ik) zich erg verkeerd hebben gedragen. Dat zal ook wel komen omdat de meesten van ons nog jong en onbezonnen waren. Nu is het forum een stuk volwassener over het algemeen, en ik ben blij dat ik me daarbij mag scharen.

Bassieboy35:

Zat je vroeger ook bij een gang?

SpacyColours:

Ja, ik heb bij verschillende gangs gezeten... zo uit mijn hoofd: de Grove St. Gang van Woetscha; de Rockstarzz en nog wat gangs van Only GrandTheftAuto, de Schijtlama's en NilsHolgersson en ik hadden ooit de Gang Zonder Naam, maar die hield het maar een weekje vol.

Bassieboy35:

En bij welke was je het actiefst? Welke gang hield het meeste in?

SpacyColours:

Grove St. en Rockstarzz vond ik erg gezellig. Volgens mij zat ik niet lang bij de Schijtlama's omdat ik toen werd gebanned.

Bassieboy35:

Merk je verschillen in de gangscene ten opzichte van vroeger?

SpacyColours:

Dat wel, het competitieve element lijkt soms een beetje weg te zijn, maar dat zal wel te maken hebben met het feit dat men de forumleden van de andere gangs meestal toch goed kent. Aan de andere kant is die vijandigheid er bij sommige leden nog wel, maar dat is dan meer individueel, dan echt in gangvorm.

Bassieboy35:

Komt dat door The City denk je?

SpacyColours:

Ik denk niet dat The City daar de oorzaak van is, meer juist een manier om de competitie er weer een beetje in te krijgen. Alleen je merkt bij gang wars vaak wel dat er vaak maar een paar leden van een gang zin hebben om mee te doen... het mooiste zou natuurlijk zijn als de hele gang zich ervoor in zet, dan pas je ben je echt een gang. :D

Bassieboy35:

Gebeurt dat ook bij Sans Scrupules, de gang waar jij bij zit, vind je?

SpacyColours:

Ook wel, maar ik heb me de afgelopen maand positief verbaasd over hoe we ook goed kunnen samenwerken. De nieuwste La Gazette Noire is een project waar bijna de hele gang aan heeft meegewerkt. Ook zijn haast al onze leden ook echt actief in onze gang, en het blijft toch wel een speciaal groepje voelen. Ik ben erg trots op wat Sans Scrupules, bijna een jaar na oprichting, geworden is. :)

Bassieboy35:

Welke formule heeft Sans Scrupules zo goed gemaakt?

SpacyColours:

Geen idee, eigenlijk. :puh:

Bassieboy35:

Oke, verwachten jullie corporation te worden met de volgende verkiezingen/hoe groot schat je die kans?

SpacyColours:

Als The City-gebieden nog evenveel meetellen als vorig jaar zijn we kansloos, maar als elk gebied 1 punt oplevert dan maken we misschien nog een kans als we met ons allen op onszelf stemmen. Van de buitenstaander moet je het niet hebben, maar wie weet hebben meer leden geen zin in nog een jaar The Underground als corporation. Maar net als de GTAForum Awards, neem ik de G&C-verkiezingen niet meer serieus.

Bassieboy35:

Staat er nog iets op de planning in 2014 op het forum?

SpacyColours:

Jazeker, de Sans Scrupules blog zal nog vaak van zich laten horen, zowel met het missiesysteem als met La Gazette Noire.

Dus als jullie dachten dat jullie zonder MAF geen concurrentie meer zouden hebben bij de volgende Awards, hebben jullie het mis, owntjes. >=)

Bassieboy35:

Concurrentie is nooit verkeerd. :)

SpacyColours:

Inderdaad. :puh:

CPJ5HVv.png

Bassieboy35:

Even terug naar jouw dagelijkse leven. Heb je hobby's?

SpacyColours:

Als ik er aan toekom; verhaaltjes en artikelen schrijven, dichten en rap lyrics schrijven / rappen / rap luisteren

Bassieboy35:

Dat hoor ik niet vaak, heb je ooit ook echt een nummer gemaakt?

SpacyColours:

In m'n hoofd wel. xD Maar een echt nummer opnemen, dat moet ik nog eens doen.

Bassieboy35:

Hoe ben je dat eigenlijk gaan doen?

SpacyColours:

Anno 2003 ben ik een beetje begonnen met rap luisteren en schrijven al. xD Op mijn 10e verjaardag kreeg ik het album Kamikaze van Twista, al was ik nog te jong om veel van de lyrics te snappen, maar ik genoot er volop van. Later dat jaar verscheen het debuutalbum van Kanye West, iets wat ik nu, 10 jaar later, nog steeds mijn favoriete album vind.

Bassieboy35:

Wat vind je leuk aan het schrijven/rappen? Je kan je gevoelens kwijt?

SpacyColours:

Ik heb altijd al graag met taal gespeeld - op de basisschool dachten ze zelfs dat ik hoogbegaafd was wegens m'n taalkunde en lieten ze me groep 3 overslaan. Rap is inderdaad iets waar ik graag mijn gevoelens/gedachtes in kwijt kan, maar daar gebruik ik meer gedichten voor. Meestal zijn mijn raps meer gewoon grappig bedoeld, met bragging en boasting.

k let zelf altijd enorm of mijn rijmschema en metrum klopt. Dat vind ik persoonlijk een stuk leuker om te rappen. :puh:

Bassieboy35:

Lees je dan ook veel boeken?

SpacyColours:

Nee, veel literatuur vind ik totaal niets... ik lees overigens ook zelden dichtenbundels, om dezelfde reden. :puh: Ik heb me wel eens in de dichtwereld verdiept, maar alleen de meest warrige crap komt daar bovendrijven. Het is precies de kunstwereld - als je creatie maar nergens op slaat dan krijg je alle lof en eer.

Bassieboy35:

Wil je later nog iets met je hobby's doen?

SpacyColours:

Ik wilde eerst ook serieus met mijn gedichten iets gaan doen, maar besefte al snel dat dat geen doen is. (iets wat een oude wijze dichter mij zelf heeft uitgelegd) Maar ik ben wel van plan een eigen gedichtenbundel te maken met behulp van mijn opa (die zelf boeken in elkaar zet) en dan gewoon voor mijn eigen kringen te houden. :puh:

Bassieboy35:

Heb je nog interesse voor sport?

SpacyColours:

Niet echt, ik heb jarenlang getennist en een aantal jaar Tai Chi (en vroeger gehockeytdtdtd) maar momenteel kom ik er niet echt aan toe.

Bassieboy35:

Volg je wel dingen als de Olympische Spelen? (die deze week begonnen zijn)

SpacyColours:

Dat er dit jaar olympische spelen zijn hoor ik nu voor het eerst, nee dus. :puh: Ik dacht dat dat om de vier jaar was.

Bassieboy35:

Ah oke. Misschien een beetje laat, maar heb jij nog goede voornemens?

SpacyColours:

Die heb ik altijd, maar dat komt nu vooral neer op minder spijbelen en op tijd uit bed. :puh:

Bassieboy35:

Spijbelde je vaak dan? En met welke reden?

SpacyColours:

Tja, had vaak gewoon geen zin om naar school te gaan, of was te moe. xD

Bassieboy35:

Gaat school je dan nog wel goed af?

SpacyColours:

Nou ja, ik moet dit jaar veel dingen inhalen en heb wel wat achterstanden, maar die ben ik de laatste tijd wel goed aan het inhalen. Op zich gaat het wel goed :puh:

Bassieboy35:

Dat is dan wel mooi. Wil je nog wat aan het forum kwijt voordat we gaan afsluiten?

SpacyColours:

Ik hou van jullie! <3

Bassieboy35:

Aww, wat lief. :puh:

@SpacyColours ik wil jou bedanken voor dit interview!

SpacyColours:

Toevallig wilde ik jullie daar ook voor bedanken!

Bassieboy35:

Geen dank, het was weer een leuk interview!

SpacyColours:

:D

185px-Blue_YoshiSMWWii.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...