Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    148082

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

Diepe gesprekken met Asphyxiated (Deel 1)


Cabyon

3260 bezichtigingen

Vandaag het eerste deel van het interview met Asphyxiated, uitgevoerd door Cabyon. Over bijzonder zijn, veranderingsgedrag en doodsbedreigingen op GTAForum.

Hallo Michael, welkom bij je Inactief interview!

Je bent tot antwoorden verplicht

Wil je nu beginnen?

Oh, fuck! Kan ik nog rennen?

Nee, want je bent dik

VECHTEN?!?b

Haha, nee hoor. Natuurlijk kan ik meedoen smile3.gif

Interessant

Wanneer kwam je er voor 't eerst achter dat je een bijzonder persoon was?

Ben ik bijzonder dan?

Natuurlijk, net zoals mij

Nou, ik heb eigenlijk altijd al geweten dat ik bijzonder was. Uiteraard waren mijn klasgenoten daar nooit mee-eens en hadden we grote ruzie's op het schoolplein. Natuurlijk kwam dan Cabyon die even liet zien hoe je iemand moest in elkaar trappen knipoog.gif

Nu noemen ze mij ook wel "de grote leider" op het schoolplein.

Je verspreidde, toen je nog net lid was, veel onzin over jezelf en je situatie op het forum. Hoe kijk je daar nu op terug?

Ik schaam mij letterlijk dood om sommige berichten terug te lezen. Ik heb mij eerder niet goed gedragen op het forum, wat mij bijna op de afgrond liet staan. Ik kijk er dus eigenlijk wel zeer negatief over. Uiteraard verandert iedereen en heeft mijn impulsieve personage bijna het forum verlaten.

Ik moet dan ook zeggen dat ik zeer verbaast was met het feit dat ik een aantal stemmen en nominatie's had met het GTAForum Awards.

De verbetering van je gedrag was inderdaad een van de factoren die meespelden in mijn persoonlijke besluit om jou mijn stem voor Beste Lid te geven bij de afgelopen awards

Maar even over iets anders: wanneer kunnen we weer een gang van jou verwachten? Wordt nu onderhand wel weer 'ns tijd

Nou, grappig dat je erover praat. Sinds The Skyline heb ik besloten om te stoppen om een eigen leider te zijn. Ik vind het geweldig om bij een Corporation te wezen zoals The Covesight Community. Momenteel zit ik in Sans Scrupules waar ik mij vaak zeer vermaak. De skypegesprekken, maar ook het schrijven van onze krant, La Gazette Noire geeft mij een goed gevoel. Je hoeft dus in principe geen gang van mij te verwachten

Jammer. Ik vond Melba Gangst.. uhh The Skyli- uh Hustlers Uni- uhhhh The Clouds toch zeer geslaagd

Ook jammer dat je er na 16 uur weer mee ophield

Je verandert dingen dus regelmatig. Zit er een bepaalde drang achter veranderen, bijvoorbeeld het vrijwel continu veranderen van je avatar?

Ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen. Ik ben zeer impulsief en ik krijg inderdaad een soort van drang om weer een nieuwe avatar of signature te nemen. Dat vind ik zeer vervelend, want dan krijg ik gewoon soms best wel lullige reactie's daarover terwijl ik niet het echt bewust doe. Ik probeer steeds een actuele avatar te hebben, maar ik krijg soms toch echt een gevoel op het forum dat mensen weddenschappen op mij zetten hoe lang het wel niet duurt tot ik een nieuwe avatar neem.

En dat leid natuurlijk ook weer dat ik soms gewoon dan het opgeef. Bij The Underground zag ik soms zulke nare reactie's dat ik toen een tijdje niet een vriend daarvan wou wezen. Uiteraard niet om de Corporation zelf, maar dan de mensen die het straks verkloten voor de anderen, aangezien we toch echt een duidelijk bericht hebben gezien van Dutchy3010 dat het in principe gewoon te ver gaat.

Dat hele Gangs & Corporations is gewoon helemaal door elkaar gehusseld, de sterkste staan boven en de zwakkere gangs staan helemaal onder aan.

Voel jij je soms persoonlijk aangevallen door wat mensen zeggen op 't forum over jou?

Ja, dat voel ik mij soms inderdaad. Ik heb een aantal weken geleden zelfs doodsbedreigingen op het forum gelezen, hierbij noem ik geen namen. Ik voel me dan gewoon... Verbaasd, verbaasd dat er mensen zijn die gewoon zo naar tegenover anderen doen om zieltjes te winnen, hier geen reden hebben of geen doel meer hebben en niks te doen hebben op het forum.

Hebben mensen jou met de dood bedreigd?

Ja, op het forum dus wel ja.

Namen? Quotes?

Dat zal ik dus maar niet doen. Maar een persoon zit dus bij The Underground, en heeft dit dus gedaan. Ik wil het tot zo ver met die informatie het zo laten. Voordat je weet heb je ik weer een nare PB zitten of verschijnen er weer nare berichten op het forum. Tot nu heeft de Crew gelukkig altijd geholpen.

Gelukkig!

Op welke manier heeft het forum geholpen om jezelf als individu in het echte leven beter te ontwikkelen?

Ik probeer mezelf wat minder druk over te komen, dit werkt dus niet echt altijd. De grammatica nazi's op onze forum helpen mij ook uiteraard. Het is altijd goed om verbeteringen te zien. Zo kan iedereen zich proberen te aanpassen.

Uiteraard zijn er waarschijnlijk nog wel veel meer dingen, alleen kan ik op dit moment daar niet opkomen.

Over onbepaalde tijd het vervolg!

14 reacties


Recommended Comments

Interessant interview, well done! Ook mijn complimenten naar jou, Extreem (omdat dit gewoon zoveel makkelijker te typen is). Ik vind het mooi om te zien hoe je je hebt aangepast en ik denk dat het forum meer leden zoals jij nodig heeft. :)

Link to comment

Apart geval, in geval van doodsbedreigingen zou je eventueel aangifte kunnen doen bij de politie. Misschien dat je daar altijd nog over na kan denken, had ik wel gedaan in ieder geval. Nemen ze altijd wel hoog op ;)

Link to comment

Je mag mijn naam gewoon vermelden hoor asphyxiated... zielig dit.

Zielig? Niet echt. Het zou pas ziellig zijn om je zwart te maken in een interview. Ik hou graag van privacy, en daarom heb ik ook besloten om toen niet je naam te vermelden.

Link to comment

Ga zo door Asphyxiated! Je berichten in het GTA-gedeelte zijn al enige tijd inhoudelijk en leuk om te lezen (in tegenstelling tot je berichten van een tijd geleden). :)

Interessant interview!

Link to comment

Ik weet nog wel dat mensen me bijna voor gek verklaarden toen ik Extreem destijds toeliet in The Covesight Community. Grappig hoe dat gedurende een half jaar veranderd is. :puh:

Mooi artikel!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...