Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    148176

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

Diepe gesprekken met Asphyxiated (Deel 2)


Cabyon

2076 bezichtigingen

Vandaag het tweede en laatste deel van het interview met Asphyxiated, uitgevoerd door Cabyon. Over zijn ambities, toekomstvisie en vriendschappen op het forum.

Stel: je bent de baas van GTAForum. Wat zou je veranderen?

Ik zou eigenlijk alles zo houden. GTAForum is geweldig hoe hij is, misschien zou het IV: Open Tournaments subforum worden samengesmolten naar twee topic's in IV: General.

In tot hoeverre reikt jouw ambitie op hogerop te komen binnen de ledenrangen?

Ik denk dat Megalid wel voldoende zou zijn in mijn ogen. Superlid worden in mijn ogen lijkt mij al moeilijk, maar megalid? Ik denk dat ik niet genoeg geld heb om drank te kopen voor de Administrators om hun dat te laten doen. Ik wil wel graag een beetje normaal blijven.

Ik denk ook dat mijn verleden wat slechter tegenover mensen staan op het forum. Dat vind ik wel wat jammer, want mijn registratie tot nu toe heb ik meestal gewoon heel veel gezeik gehad. De enigste mensen die in mijn ogen altijd voor mij klaarstonden zijn TekaLoca, Grand Theft Auto TOM, Bassieboy35, Bassss. Overigens zijn er nog andere geweldige leden die mij hebben geholpen op het forum. Daar kan ik helaas anders op de namen momenteel niet bijkomen. Maar nog steeds apprecieer ik dat veel van die mensen. smile3.gif

Waar zie jij je over enkele jaren op het forum?

Moeilijke vraag, dat weet ik namelijk niet. Je ziet heel vaak bij mensen dat hun na vier jaar nog steeds niks hebben bereikt. Ik heb eigenlijk best wel veel gedaan, een contest organiseren, meetings, en andere dingen. Ik denk dat ik over enkele jaren eigenlijk weinig te doen heb op het forum

.

Die vriendschappen die je hier hebt op het forum, hoe beschouw je die? Als echte vriendschappen? Of toch niet?

De vriendschappen op het forum koester ik in principe. Ik zie heel veel vriendschappen aan als echte vriendschappen. Veel mensen hebben mij best wel veel geholpen, meer wat ik ooit kon verwachten dan vrienden die ik in het echt ken.

Geholpen op welke manier?

Om mij te veranderen als persoon. Ik heb een slechte tijd op het forum gehad, maar die mensen hebben mij best veek geholpen om te veranderen. Veranderen van die mongool die ik eerst was op het forum. Maar ik kan mij nog herinneren dat ik uren heb gepraat met die mensen, goed en slecht.

Zoals met mij, natuurlijk

Is er, ter afsluiting. nog een advies wat je wilt delen met de rest van het forum?

Ik quote een prachtige tekst die Michael zegt in Grand Theft Auto V: If you want my advice, give the shit up. Er zijn waarschijnlijk genoeg mensen die zoals mij waren op het forum, maar remember: er is altijd een licht op het einde van een lange, nare tijd.

Degelijk advies, Asphyxiated. Bedankt dat je de tijd wou nemen om mijn vragen te beantwoorden! smile3.gif

Het was mijn genoegen om te deelnemen met deze interview smile3.gif

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...