Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    148289

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

Uitslag van het ''Onderzoek naar de gemiddelde gebruiker van GTAForum.nl''


Cabyon

2539 bezichtigingen

Een week geleden, te weten op 1 maart, stelden wij, de Inactief-redactie, een enkete op die onderzoek moest doen naar de gemiddelde gebruiker van GTAForum.nl. Via zorgvuldig afgewogen vragen wilden wij graag een beeld verschaffen van de leden die hier rondlopen. Vandaag de uitslag. Met enkele opmerkelijke uitkomsten.

Aantal deelnemers: 48

ZQaMSZm.png

Zeer interessant: bijna 25% verklaart zich bij het geslacht als Eddy Wally, terwijl maar 9% zich een Patty Brard vind en 8% een hermafrodiet. De rest is niet interessant. Waarom op dit forum geen reguliere mannen en vrouwen zitten is ons een raadsel.

e64l6ss.png

Wat als eerste opvalt hier: niemand valt op het gaanpad, terwijl dat wel degelijk een

synoniem voor de stoep blijk te zijn. De stoep en het trottoir zullen het onderling maar even moeten gaan uitvechten, want zij hebben allebei 40% van de stemmen.

Aoc0Gul.png

58% procent van de ondervraagden rekent zich qua uiterlijk bij de elitairen; dit betekent dat zij genoeg geld kunnen spenderen aan haute couture. 13% lijdt aan depressies, borderline, zelfmoordneigingen en obsessies voor emomeisjes en 29% dient, volgens de wetten van de elitairen, onmiddelijk geëlimineerd te worden. En wel nu.

RmyPhuU.png

Opvallend: 35% van de ondervraagden zitten meer dan 1000 uur per dag op GTAForum. Dat is raar. Er van uitgaande dat de 31% (diegene die 200 en 100 uur hebben ingevuld) ook een psychische stoornis hebben kunnen wij uit deze gegevens concluderen dat maar liefst 33% psychisch wel gezond is, want volgens een recente berekening heeft een dag gemiddeld maar 24 uur.

fk9Txgo.png

100% van de ondervraagden heeft geen sociaal leven. Klopt de spreuk Maak je leven kapot; wordt actief op een forum dus toch.

oQRUXQB.png

48% koos hier voor Napoleon Bonaparte en 40% voor Pius XII. Dat is helaas fout; het juiste antwoord was

Lev Tolstoj. Ik citeer Wikipedia: ''Na de eeuwwisseling correspondeerde Mahatma Gandhi met Tolstoj. Uiteindelijk speelden Tolstojs ideeën bij Gandhi een grote rol, met name op het gebied van geweldloosheid.''

aGPxyw0.png

De Inactief-redactie is blij dat de vorige vraag op prijs wordt gesteld.

V0hswiN.png

De meerderheid van de ondervraagden geeft toe dat ze keiharde porno kijken, en 's avonds graag de grammarnazi uithangen. Zeer zorgelijk dat een meerderheid zich zo gedraagd. 25% van de ondervraagden zijn animegekkies die allemaal gekke dingen doen. Gelukkig kan ik je geruststellen: ondanks dat deze mensen psychisch de weg kwijt zijn zijn ze nauwelijks vuurgevaarlijk. En diegenen die deodorant spuiten, op de block chillen etc. maken we maar niet te veel worden aan vuil. Bij deze stel ik voor dat wij die allemaal terugteleporteren naar Marokko.

Lyn93je.png

Opvallend: 31% kiest voor Ghostbusters!, terwijl 25% voor Ghostbusters! kiest. De resterende 44% kiest voor Ghostbusters!.

Dy5XMGk.png

40% vindt de sfeer hier geweldig; immers, hier worden ze in ieder geval niet gepest. 19% procent vind de sfeer om te snijden en koken dus graag.De resterende 42% vindt de sfeer 'slecht, gewoon slecht' en stemt allemaal Partij voor de Dieren of N-VA.

pps7fbj.png

Een zeer zorgelijke ontwikkeling: 40% heeft behoefte aan een wekelijkse forumrel en is dus regelmatig te vinden bij een knokpartijtje in 010 of 020. 35% is gokverslaafd en 13% dient stevig ondervraagd te worden om af te zien van het leuk vinden van een forumrel. De resterende 13% is goed bij zijn hoofd. Overigens hebben wij met het oog op deze uitslag de nodige stappen genomen en de administrators voor publicatie op de hoogte gesteld van deze zorgelijke ontwikkeling.

ZRUvf9i.png

De winnaar/verliezer: MegaPilot! Bij deze zijn zijn postrechten op de blog verwijderd en is hij verwijderd uit het #TEAM #INACTIEF groepsgesprek op Skype.

Wij hopen jullie met deze informatie voldoende te hebben geïnformeerd.

14 reacties


Recommended Comments

Geen MegaPilot's Dagelijkse Irritaties meer..? sad2.gif

Ik kan de trouwe lezers niet beloven dat deze nog zullen verschijnen, daar ik geen Megalid ben en de crew niet gek genoeg is om mij m'n eigen blog te geven, vrees ik dat dit het einde is.

Het spijt me.

Link to comment

Thundercover zei op :

Geen MegaPilot's Dagelijkse Irritaties meer..? sad2.gif

Ik kan de trouwe lezers niet beloven dat deze nog zullen verschijnen, daar ik geen Megalid ben en de crew niet gek genoeg is om mij m'n eigen blog te geven, vrees ik dat dit het einde is.

Het spijt me.

Ik kan wel per ongeluk een blog aanmaken je er per ongeluk redacteur van maken

Link to comment

Ik kan wel per ongeluk een blog aanmaken je er per ongeluk redacteur van maken

Jij wilt nog meer kak de wereld insturen? Ik werk mezelf wel terug naar de top bij Inactief.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...