Jump to content

Phoenomena

  • artikelen
    80
  • reacties
    396
  • bezichtigingen
    79339

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Solar


Phoenyxar

1002 bezichtigingen

Solar

Jeej, de zon schijnt terug, nu kan ik... Uhm... Weet je, eigenlijk kom ik niet graag buiten in de zon.

Dat is wat kort gezegd en komt verkeerd over, maar ik ben niet het type dat bij het eerste beetje zon direct naar buiten snelt om me dan vervolgens neer te pleuren op het eerste beste stukje gras. Ik doe het wel hoor, maar ik ga nooit naar buiten om puur dat te doen.

Ik ben meer iemand die van de zon geniet terwijl hij met iets anders bezig is. Als ik ergens rondwandel en ze me de warmte schenkt die ik nodig heb, wanneer ik 's ochtends naar de bakker wandel en ik nog niet helemaal wakker ben en in het algemeen wanneer ik met wat bezig ben. Ik zou best goed hebben kunnen meedraaien in het Oude Egypte zo, de zon aanbidden doe ik nu toch al.

Maar het zorgt wel voor een kleine haat-liefdeverhouding. Als de zon er niet is wil je haar vervloeken (en natuurlijk ook nog al hetgeen dat leeft, maar dat hangt allemaal af van je humeur) om haar vervolgens weer eventjes te aanbidden wanneer ze terug durft te verschijnen naast wat wolken. Je doet het allemaal onbewust, maar als je er op gaat letten is het idee achter een zonnegod dus nog niet zo achterhaald, het lijkt nog vrij aanwezig in de mensen. Lodewijk XIV zou trots op ons zijn, mocht hij ooit bezig zijn met wat anders dan zichzelf.

En ik ben er best zeker van dat er hier nog wel stille genieters aanwezig zijn. Op een forum waar het centrale thema no-lifen is lijkt me dat zelfs meer een regel dan uitzondering. Allemaal gamers met een liefde voor de zon en een haat wanneer ze op je beeldscherm invalt. We kennen het allemaal wel, denk ik.

Het is best een random onderwerp, dat geef ik toe, maar de meeste lezers zullen onderhand wel al weten dat ik deze stukjes zeer impulsief schrijf en ik kan er maar niet omheen dat de zon momenteel op mijn been invalt.

Tot een volgende! :3

3 reacties


Recommended Comments

Oei oei, herkenbaar stukje materie dit. Ik ben een schaduwmens, dus de zon mijd ik liever. Alhoewel het in sommige gevallen niet kan, da's wel jammer. En het maakt mij eigenlijk niks uit of de zon schijnt, als 't maar aangenaam warm is. Maar er is helaas wel een onmiskenbaar verband tussen die twee.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...