Jump to content

Inactief

  • artikelen
    143
  • reacties
    841
  • bezichtigingen
    147611

Bijdragers aan deze blog

  • Cabyon 97
  • Bierbuikje 15
  • MegaPilot 15
  • Phoenyxar 9
  • Foreigner97 5
  • thebig 1
  • Michael 1

De Inactief Stereotype Gids


Cabyon

1866 bezichtigingen

Enige tijd geleden berichtten wij middels ons onderzoek over de gemiddelde gebruiker op GTAForum.nl. Om even uw geheugen op te frissen: dat is dus dat ene artikel waar MegaPilot boos op mij werd omdat ik hem zijn blogrechten ontnam.

Deze keer willen wij jullie wat typische gebruikers presenteren hier op het forum, maar wij doen dat in de vorm van stereotypes. Lekker makkelijk!

De Inactief Stereotype Gids (van GTAForum.nl)

Lifestylezuiger

De Lifestylezuiger is een persoon die zich, eer hij het lifestyle-forum heeft gevonden, niet meer uit die fora weggaat en 80% van zijn posts in dat forum plaatst. De posts gaan vaak gepaard met smileys en filmpjes die niks toevoegen aan de post. Ook neemt de Lifestylezuiger stoïcijns een standpunt in en vertikt hij het in een discussie om zijn uitspraken te onderbouwen met bronnen.

Voorbeelden: NicolaB, commandant, GTA-LCS-Maverick

GTA-'Diehards'

Verplaatsen, posten en bekijken vrijwel alleen fora die gerelateerd zijn aan GTA uit interesse en principe, want 'GTA is waar het forum om draait'. De andere fora (vooral Lifestyle) worden gemeden of ten minste zo min mogelijk bezocht. Hebben een groot ego. Onbekend of dit in onevenredig verband staat met de hoeveelheid GTA kennis.

Voorbeelden: Hanneswasco, Jesperkaj, VWO-er

Ganghoer

Persoon wiens Gang&Corps-forum zijn enige interesse op het forum is. Richt gangs op, sluit en joint ze net zo snel als de gemiddelde snelheid van een F1-auto. Vinden een gang vrijwel nooit langer dan een maand 'de beste gang ooit'. Kunnen standpunten die zij innemen nooit hard maken.

Voorbeelden: Grand Theft Auto TOM, Asphyxiated, Tekaloca

Delers

Leden die de statusupdate net zo vaak gebruiken als hun eigen WC. Typen hele teksten over hun leven, de gebeurtenissen en het zijn of niet zijn van bepaalde dingen, terwijl ze op voorhand weten dat het niemand interesseert. Zijn mogelijk emotioneel licht labiel en hebben ernstig behoefte aan een uitlaatklep.

Voorbeelden: GTAKevin023, GTAKevin023, GTAKevin023

Kawaii

Personen die alle tekenfilmserie uit Japan kijken. Behalve hèntai. Houden zich verder bezig met o.a. comic cons, het weer en The Underground, hoewel tekenfilms ze het meest interesseert. Blijven stellig ontkennen dat diezelfde tekenfilms hun lust en hun leven zijn.

Voorbeelden: Narukami, Phoenyxar, BoerDave

Hipsters

Leden die vooral veel waarde hechten aan LP's, dingen die ze kunnen dragen en hun grammatica. Plaatsen rare teksten in hun gebruikerstitel/handtekening die niemand in de juiste context kan plaatsen behalve hunzelf. Lopen vaak rond in een dikgedrukt jasje.

Voorbeelden: Silverbyte, Foreigner97

Uitstellers

Blond, blauwe ogen, slim, grappig, leuk, aardig, lief, normaal, wijs en erg goed in het niet afronden van het Jaarboek. Moet de nodige zelfspot hebben om die tyfusjaarboekgrappen te kunnen verdragen. Overigens ook ontzettend knap.

Voorbeelden: Cabyon

Vrouwen

Personen die niet kunnen stoppen met posten. Brutaal, standvastig, doch redelijk lief. Humeur zeer sterk afhankelijk van het feit of ze de eiersprong hebben of ongesteld zijn. Onnavolgbare humor. Vinden het niet leuk dat ik hieronder hun naam ga noemen.

Voorbeelden: Dutchy3010, MegaPilot

13 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...