Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27607

De Gestolen Beker - Opdracht 2


ERRWINS

694 bezichtigingen

f9Lac0P.png

Opdracht 2 - Speurtocht

Welkom bij het tweede ezelsbruggetje van onze getuige. Hij heeft het cijfer verstopt in een post hier op het forum en heeft een speurtocht uitgezet! De hints die je in posts kunt vinden, zijn natuurlijk in onze herkenbare blauwe The Oceans kleur. Een hint bevindt zich onderaan een post (tenzij het een grote post is, dan bovenaan) en heeft een nummer vooraan de zin wat aangeeft bij welke hint je zit. Zou jij onze getuige kunnen helpen om het tweede cijfer van de post waarin de beker verstopt zit te achterhalen?

Starthint:

In het topic dat meerdere keren de award voor "Beste Topic" won staat een post waarin een cadeaubon van 5 euro wordt aangeboden.

Daarnaast nog een kleine hint cadeau: de zoekfunctie is heel handig. En niet alleen om letterlijk de inhoud van posts te zoeken.

Tot slot is het mogelijk om een "passe-partout" te kopen. In ruil voor TOC-credits kan je aan de spelleiding, @Dutchy3010, via PB vragen om het antwoord op de hint. Dit kan maximaal twee keer worden ingezet: de eerste keer kost het 1000 TOC-credits, de tweede keer 2000.

Veel succes!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...