Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27612

De Gestolen Beker - Opdracht 3


Dutchy3010

971 bezichtigingen

f9Lac0P.png

Opdracht 3 - Covesight Sightseeing

Zoals eerder aangekondigd werken The Oceans en The Covesight Community eenmalig samen! Helaas gaat The Covesight Community stoppen. Wij van The Oceans wilden toch graag nog 1x samen met hen iets organiseren. Zo'n mooi onderdeel van de geschiedenis van dit forum mag best nog extra belicht worden!

De getuige heeft het cijfer verstopt in de server van Covesight, zodat het goed verborgen is en, mocht er iets met de getuige zelf gebeuren of mocht hij het cijfer vergeten zijn, anderen het cijfer ook konden vinden. De SA-MP server is morgen, 15 juni, van 14.00u tot 18.00u geopend (via de server play.thecovesightcommunity.com).

In de server is een Sightseeing tocht opgezet. Je wordt van plaats naar plaats gestuurd in de server, zodat je alle mooie facetten van Covesight ziet. De eerste plaats waar je heen moet:

Vers gevangen vis aan de horizon. In de wijk waar het allemaal begon.

Ga op zoek naar de Vice City Hidden Packages in Covesight!

HiddenPackage.JPG

Als je geen toegang hebt tot de server; niet getreurd. Het is jammer dat je deze enorm leuke opdracht moet missen, maar onze getuige heeft voor de zekerheid ook een tweede ezelsbruggetje gemaakt. Deze moet hij helaas wel even opzoeken, dus het duurt wat langer voordat deze online komt!

Veel succes!

PS: vergeet allemaal niet de afscheidsmeeting van The Covesight Community bij te wonen!

5 reacties


Recommended Comments

Als ik op de server kom moet ik kiezen tussen: 'Ik heb een account' of 'Ik ben nieuw hier', maar welke ik ook kies. Hij gaat niet verder naar de volgende stap.

Link to comment
Gebruik Shift. Is iets irritants in GTA San Andreas waar 'ie spatie niet toelaat. ;)
Het werkt! Ik deed eerst steeds enter en nu deed ik spatie. Bedankt!
Link to comment

Om de opdracht hier nog wat duidelijker uit te leggen:

In de server van The Covesight Community zijn 6 hints verstopt. De hint in dit blogitem verwijst naar het eerste pakketje. Het eerste pakketje heeft een hint naar het tweede pakketje, die weer een hint heeft naar het derde pakketje et cetera. Tevens geeft het vinden van elk pakketje je $50, die je weer kunt uitgeven aan andere dingen binnen de server. De hints zijn zo gemaakt dat iemand met weinig kennis van onze server ze nog moet kunnen oplossen. Echter als je er toch niet uitkomt; kijk in ons subforum, daar kun je veel extra informatie vinden.

Verder nog een tip; mocht je vast komen te zitten tijdens het zoeken, dan kun je respawnen door /kill te typen. Veel zoekplezier! :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...