Jump to content

Covesight Propaganda

  • artikelen
    32
  • reacties
    65
  • bezichtigingen
    29264

Opheffing corporation


Die Hard

896 bezichtigingen

covesig.jpg

Om te voorkomen dat de corporation en daarmee het subforum in één keer verdwijnt, willen we op deze manier aankondigen dat The Covesight Community aanstaande maandagavond, 23 juni 2014, in zijn volledigheid zal worden opgeheven. Wil je nog één keer 't Stadhuis doorbladeren om al het belangrijkste nieuws te bekijken, of alle prachtige reacties in Covesight zegt vaarwel en Covesight's afscheidsevenementen teruglezen, doe dat dan snel.

Wij willen ook nog iedereen die afgelopen zondagavond bij de afscheidswandeling is geweest vragen om hun gemaakte foto's in het Covesight's afscheidsevenementen-topic te plaatsen, zodat we die kunnen bewaren om later eens terug te zien! Het was tenslotte een prachtig afscheid waarvan we niet willen dat foto's verloren gaan.

Er zijn niet genoeg woorden die kunnen beschrijven hoe dankbaar wij dit forum en haar leden zijn voor het deelnemen aan een prachtig afscheid van onze corporation. Juist op deze laatste twee afscheidsevenementen werden alle bezoekersrecords aan het eiland verbroken: tijdens de spelletjesavond met 19 unieke aanwezigen en tijdens de afscheidswandeling met maar liefst 23(!) unieke aanwezigen. En wanneer dan vervolgens ook nog een petitie om Covesight op het forum te houden volgt... dan zijn wij toch hele trotse oud-inwoners van Covesight.

Er zal altijd een hele grote glimlach op ons gezicht staan wanneer wij terugdenken aan Covesight's afscheid. Dank jullie wel. :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...