Jump to content

Covesight Propaganda

  • artikelen
    32
  • reacties
    65
  • bezichtigingen
    29269

Officiële afscheidsvideo


Die Hard

2116 bezichtigingen

2008-2014_zpsc57558fd.png

Dat was het dan, afgelopen zondag brachten de inwoners en bezoekers van Covesight hun allerlaatste avond op het eiland door. Of je nou de afgelopen zes jaar altijd op Covesight te vinden was of voor het eerst langs kwam om de toerist uit te hangen, op de afscheidswandeling waren we allemaal één. Deze officiële afscheidsvideo dient dan ook als nostalgische terugblik op alle herinneringen die wij sinds 2008 hebben gecreëerd, door middel van een verzameling van de allermooiste foto's uit het Fotoboek. Speciale dank gaat uit naar @Thundercover, @Hanneswasco en @Guardian1980 voor de mooie uitspraken in het Covesight zegt vaarwel-topic, die aan het begin van de video naar voren komen.

Deze video is het laatste project dat ik voor Covesight heb uitgevoerd en het terugzien van het resultaat was dan ook met een lach en een traan. Hopelijk heeft het bij jullie hetzelfde effect.

Vaarwel, Covesight. :)

2 reacties


Recommended Comments

Werkelijk een prachtige video! Ik kon helaas niet bij beide evenementen aanwezig zijn om mijn laatste eer aan deze corporation te bewijzen, maar wat ik uit alle reacties en foto's kan opmaken, is dat iedereen (leiding, leden en de gasten van Covesight) er een prachtig afscheid van heeft gemaakt. Er zal een groot stuk uit de gangscène verdwijnen, want Covesight zal gemist worden. Een project waar zes jaar van harde arbeid in gezeten heeft, is niet iets wat uit het geheugen van alle leden op het forum gewist zal worden. De emotie van vele leden om dit verlies is dan ook meer dan terecht.

The Covesight Community, bedankt voor de mooie tijden en herinneringen. Bedankt voor alles! biertje.gif

Link to comment

Voor veel leden die ooit op Covesight hebben rond gelopen zal dit van toepassing zijn: "Uit het oog maar niet uit het hart!"

De video is schitterend geworden en ik kan dan ook niet anders dan mijn lof uiten naar jullie als community en als corporation. Zoveel leden die uiteindelijk alles samen hebben opgebouwd en alles samen hebben gedeeld, een lach maar ook een traan. Net als dit moment. Alhoewel ik destijds niet actief was, heb ik gezien hoe close Covesight is/was met het eiland en hun bewoners, en dat verdiend gewoon enorm veel respect. Ik hoop dat het eiland ooit weer toegankelijk is voor speciale gelegenheden (kerst of oud en nieuw). Dan ben ik zeker weer bereid om langs te komen!

Maar voor nu is een waardig afscheid wel op zijn plaaats, vaarwel Covesight. Een plek die door velen gemist zal worden!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...