Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27607

The Oceans Zomerspelen - Win GTA V!


Dutchy3010

635 bezichtigingen

qMssEBq.png

The Oceans Casino | The Oceans Blog | The Oceans Crib

Inleiding

Het is een heerlijke (sport)zomer in Nederland en zo ook op het forum. Voor de mensen die niet op vakantie gaan, hebben we een leuk alternatief. En voor de mensen die wél op vakantie gaan, hebben we een leuke aanvulling! The Oceans lanceert namelijk de The Oceans Zomerspelen! De komende zes weken (week 28 tot en met week week 33) worden op woensdag en zaterdag diverse wedstrijden (spellen) georganiseerd. Daarnaast zijn er twee extra wedstrijdjes die je ten alle tijde kunt doen.

De wedstrijden

Uiteraard bestaan de olympische spelen uit veel verschillende disciplines. Zo gaan de spellen die wij organiseren ook divers zijn. Zo zal jullie hand-oog coördinatie op verschillende manieren worden getest, wordt gekeken hoe jullie tactisch en technisch inzicht is en soms geeft grote inzet de doorslag. De spellen zullen een afwisseling zijn van verschillende soorten spellen, bijvoorbeeld forumspellen en spellen die je kunt vinden op spelletjes sites. Zoals gezegd zijn er ook twee spellen die kunnen worden gespeeld wanneer jullie willen zonder enige tijdsdruk, dus als een soort "joker" als je niet altijd online bent geweest.

De aankondigingen van de wedstrijd vinden allemaal plaats in het The Oceans Zomerspelen-subforum (deze is ter voorbereiding nu nog gesloten maar zal uiteraard worden geopend voordat de eerste wedstrijd van start gaat).

Puntentelling

Bij elke wedstrijd zijn punten te verdienen. Wij houden er ook rekening mee dat sommige leden op vakantie gaan en het soms even druk hebben. In totaal zijn er dus 14 spellen/wedstrijden. Voor elke wedstrijd kan je een bepaald aantal punten halen. Van de 14 spellen zijn er 10 spellen die meetellen in het eindklassement, uiteraard jouw 10 beste spellen. Op deze manier mag je er dus 4 missen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, maar je mag ze ook gewoon allemaal doen om een zo'n hoog mogelijke score te behalen.

Prijzen

Uiteraard worden de winnaars goed beloond! Buiten eeuwige roem, zijn de volgende prijzen te verdienen:

Nummer 1: Gouden medaille + 10.000 TOC-credits + GTA V op console naar keuze.

Nummer 2: Zilveren medaille + 5000 TOC- credits + Bol.com cadeaubon van €25,-.

Nummer 3: Bronzen medaille + 2500 TOC-credits + Bol.com cadeaubon van €10,-.

Heb je al een versie van GTA V? Of heb je geen PC die GTA V aan kan? Dan kan je ook kiezen voor een Bol.com cadeaubon van €50,-!

De Bol.com cadeaubon kan met toestemming van de TOC-crew ook worden ingeruild voor een andere cadeaubon naar keuze.

Alle andere deelnemers krijgen 500 TOC-credits.

Tot slot...

Doe jij mee? Uiteraard is het ook mogelijk om op een later tijdstip nog deel te nemen, als de Spelen al begonnen zijn. Maar hoe meer wedstrijden je speelt, hoe meer kans op een goed resultaat en hoe meer kans op de fantastische prijzen hierboven!

Dus doe mee en win GTA V!

Hoogachtend,

The Oceans

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...