Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27604

College tour GTAF!


Dutchy3010

1030 bezichtigingen

z29OmY5.png

The Oceans presents...

...College tour GTAF!

Wat is College tour?

College tour is een televisieprogramma op Nederland 3. In dit programma kunnen studenten vragen stellen aan de gasten van het programma. Deze gasten zijn allemaal erg intrigerend op hun manier, of het nu gaat om Minister-president Rutte, om zanger Robbie Williams of om voetbalcoach Louis van Gaal. Het idee komt van het fenomeen van de town hall meeting in de States. In zo'n publieke meeting mag iedereen vragen stellen, waardoor niemand beïnvloed wordt door de kwaliteit en subjectiviteit van de media.

College tour GTAF

Het houden van interviews op dit forum is niet bepaald origineel. Het overgrote deel van de leden heeft echter nog geen interview gehouden, terwijl zij toch vaak met de meest kritische vragen zitten! Met zijn allen een interview houden is, uiteraard mits goed georganiseerd, ons inziens een stuk interessanter!

Het evenement zal in de chat plaatsvinden en bestaat uit twee onderdelen. Wij nodigen een gast uit in de chat, waarbij ook alle andere leden van harte welkom zijn om in de chat te zitten. Wel wordt gevraagd om rustig/stil te zijn in de periodes van het interview, als je bij de IRL College tour zit ga je ook niet overal doorheen praten. In het eerste onderdeel gaat de organisatie vragen stellen aan de gast. Dit geeft jullie wellicht inspiratie om verder door te vragen op enkele antwoorden van de gast. In het tweede deel mogen jullie de gast het vuur aan de schenen leggen. Eerst vraag je via een privé bericht in de chat aan de organisatie of je een vraag mag stellen en wat die vraag dan is. Wij keuren die vraag goed of af. Wij kunnen een vraag bijvoorbeeld afkeuren omdat het teveel privé is, omdat hij al een keer gesteld is, enzovoorts. Als wij hem goedkeuren, kom je op de lijst. Wij zullen vervolgens in het gesprek ook leden aanwijzen die de vraag mogen stellen. Op deze manier voorkomen we dat het een kippenhok wordt waar iedereen door elkaar praat en waar de gast niet meer weet waar hij op moet reageren!

Ik kan er niet bij zijn... :cry:

Heb je vragen voor de gast, maar kan je er niet bij zijn? Niet getreurd! Stuur je vraag via PM naar @Dutchy3010 en de vraag zal door de organisatie gesteld worden.

Verslag in de blog

Uiteraard verschijnt na afloop van het evenement een verslag in de blog. Zo kan iedereen de vragen nog even rustig nalezen en kunnen ook de mensen die er niet bij konden zijn alsnog lezen wat er allemaal besproken is!

Eerste gast

Wij zijn vereerd om onze eerste gast aan te kondigen:

photo-3251.png?_r=1353366135

@Jowx

Jowx durft het aan om op donderdag 10 juli vanaf 19.00u (tijdstip kan nog gewijzigd worden!) in de chat aanwezig te zijn. Ben jij ook aanwezig? Heb jij nog wel vragen die je graag aan Jowx wil stellen? Bijvoorbeeld waarom hij ons in de steek heeft gelaten? sad2.gif Hoe hij aan zijn konijnen-obsessie komt? Wat hij denkt van de terugkomst van The Oceans? Waarom hij soms zo ontzettend koppig is? Kom dan naar de chat!

Zoals gezegd; kan je niet aanwezig zijn, maar wil je toch Jowx het hemd van het lijf vragen? Stuur dan een PM naar Dutchy3010!

Pilot

Deze week is een pilot. Dit houdt in dat wij gaan kijken in hoeverre er animo is voor dit project. Mocht er genoeg animo zijn, dan zullen wij dit met enige regelmaat gaan organiseren.

Organisatie

Dit project wordt georganiseerd door The Oceans. Hoofdverantwoordelijk voor dit project zijn @BoerTijger, @Megadreams en @Dutchy3010.

Wij hopen jullie allemaal a.s. donderdag te mogen verwelkomen. Zullen we gezamenlijk er eens voor gaan zorgen dat Jowx spijt krijgt dat hij toegezegd heeft om onze eerste gast te zijn. :eten:

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...