Jump to content

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    27607

Jowx, gefeliciteerd!


Dutchy3010

1178 bezichtigingen

j3gDTa8.png

Het mooie aan dit forum is dat je leden soms jarenlang kent. Je kent sommige leden beter dan goede IRL vrienden, maakt meer ruzie met ze, maar legt het ook vaker bij. Je vertelt meer over jezelf en over emoties. Je laat je hart meer spreken dan IRL en dus kan je goede relaties (in de brede zin van het woord) opbouwen. Ikzelf heb dat met aardig wat leden opgebouwd, maar één van mijn beste "relaties" is met Jowx. Een echte haat-liefde verhouding. Ofwel "guppie", zoals ik hem ooit gekscherend noemde. Heel eerlijk gezegd weet ik niet eens meer waarom dat zo was, maar goed, dat ter zijde. Jarenlang heb ik Jowx niet of nauwelijks gesproken (zo af en toe eens via Whatsapp), maar toch voelde het weer als vanouds toen Jowx terug kwam. Een heeeeele mooie "bijkomstigheid" van het opstarten van TOC is dat Jowx zijn gezicht weer wat vaker laat zien.

Wat ik alleen heel jammer vind aan het forum is dat je toch veel leden nooit in levende lijven ontmoet. Ik heb aardig wat leden op mijn 18e verjaardag mogen ontmoeten, maar helaas was Jowx daar niet bij. En het vervelende is dus dat ik Jowx nog nooit een hug heb gegeven omdat hij jarig is. Nog nooit een IRL kus heb kunnen geven en hem nooit dronken heb kunnen voeren. Het is altijd bij een "forum-relatie" gebleven.

Vandaag is Jowx jarig. En nee, ook vandaag kan ik hem geen hug of kus geven. Ook vandaag kan ik hem niet dronken voeren. Dus geef ik hem maar wat een goede forum-relatie betaamt: een blogpost. Niet IRL, wel recht uit het hart.

Jowx is nu 25. Ongelooflijk of niet, maar dit is de negende verjaardag van Jowx die ik meemaak. Al 8 keer eerder heb ik hem op deze dag gefeliciteerd; 8 jaar geleden voor de eerste keer. Bij deze Jowx: van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en nog vele jaren! Niet alleen namens mijzelf, maar namens alle TOC leden. Hopelijk blijf je nog een poosje actief op dit forum, blijf je nog wat hangen ivm TOC. Want ik miste je toch wel een beetje. :-(

Oh en Jowx: jij bent, in tegenstelling tot mijzelf, dichter bij de 30 dan bij de 20 nu. ^_^

Namens de The Oceans Crew (waar je nu eens NIET bij zit) en alle andere TOC leden,

Doosje3010

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...