Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120665

#5 GTAForum Episodes - Trauma


ERRWINS

1476 bezichtigingen

#5 GTAForum Episodes - Trauma

Geschreven door: ERRWINS

Na een korte twijfel heb ik mijn keuze gemaakt. Ik besluit om @Guardian1980 van de trap af te duwen, in de hoop dat hij het overleefd maar zijn geheugen kwijt raakt. Zodra ik mijn handen in zijn rug zet en kracht uitoefen op mijn handen, voel ik me al schuldig maar het kwaad is al geschied. Ik zie het lichaam van Guardian1980 voor over vallen en ik zie dat hij nog probeert om achterom te kijken. Wanneer zijn hoofd is gedraaid, voor ik de haat in zijn ogen door mijn ziel gaan. Dit zal hij mij nooit vergeven, denk ik bij mezelf. Dit alles gebeurde in enkele milliseconden, zo ongelofelijk snel. Er was maar één gevoel dat ik op dat moment kreeg en dat was een enorm schuldgevoel. Waarom heb ik dit gedaan, waarom heb ik het zover laten komen? Ik moet snel hulp zoeken en verbergen dat ik de dader bent. Maar hoe? Ik besluit te doen alsof ik wat hoorde bij het archief en dat ik dan Guardian1980 daar trof. Zodra zogenaamd geschrokken ben van mijn ontdekking, ren ik naar de bar die vlak bij de deur zit van de trappengang. Ik gooi de deur met een klap open en ik zie vele gezichten naar mij kijken. Velen kijken mij vragend aan en anderen kijken alsof ze een geest hebben gezien. @Narukami, @Faenty. en @Sir_Ballas zaten samen aan de bar en besluiten me direct te helpen. Narukami beweert veel te hebben geleerd van japanse geneeskundige anime en loopt voorop. Wanneer we bij het lichaam aankomen, voelt hij direct in de nek van Guardian. 'Hij leeft nog wel' zegt hij. 'We mogen hem niet draaien, misschien dat hij zijn nek heeft gebroken en gezien de wond op zijn hoofd, heeft hij een flinke klap gemaakt. Zou hij zijn gestruikeld?' 'Guardian1980 is niet iemand die zomaar struikelt, er is iets anders gebeurt. Daar ben ik zeker van!' zegt Faenty. 'Daar ben ik het volledig mee eens, ons agentje heeft er niet zelf voor gekozen om met zijn bakkes over de grond te schuren.' zegt Sir_Ballas. Ik voel dat ik enorm gespannen wordt en probeer het gevoel te onderdrukken door te zeggen dat ik een ambulance ga bellen. De jongens stemmen er mee in maar zeggen wel dat er een onderzoek moet komen naar de toedracht van het ongeluk.

Later die middag heeft iedereen over het ongeluk. Ook gaat iedereen er al vanuit dat er een mogelijke moordenaar in ons midden loopt, dat maakt het er niet gemakkelijker op, vooral niet omdat ik me koest moet houden en mijn emoties moet uitschakelen. @Joriz spreekt door de intercom van het gebouw:

'Beste leden,

Zoals jullie wellicht al hebben gehoord, heeft onze Moderator Guardian1980 een ongeluk gehad op de trap richting het archief. Hij maakt het naar omstandigheden goed maar hij ligt spijtig genoeg in een coma. We hebben bezoekuren ingesteld per lid categorie. Deze luiden als volgt:

- 16:00 - 16:30 Admins

- 17:00 - 17:30 Global moderators en moderators

- 18:00 - 18:30 Megaleden en superleden

- 19:00 - 19:30 Leden, alleen leden die hier al een geruime tijd zijn mogen komen

Bedankt voor jullie steun en toeverlaat.'

Ik zal langs moeten gaan om de schade zelf vast te stellen, straks wordt hij wakker en dan ben ik echt de pineut. De tijd vordert al snel en de klok heeft inmiddels 6 keer geslagen en dat betekent dat ik heen mag. Wanneer ik de kamer betreed, is er een akelige stilte. Iedereen zit rond het best met een droevig gezicht. Ik stap dichterbij en kijk naar hoe Guardian1980 erbij ligt. Hij ziet er vredig uit met verband om zijn hoofd. Wanneer ik goed kijk, zie ik zijn lippen bewegen alsof hij iets wil zeggen. Ik kijk om me heen om te zien of iemand het opvalt maar niemand die er op let. Wanneer ik me goed concentreer op de mondbewegingen van Guardian1980, zie ik dat het mijn naam vormt. Wanneer hij wakker wordt, zal hij alles vertellen...

Het leven in het GTA Forum gebouw staat nooit stil en er lijkt altijd wel wat te gebeuren. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen deze muren? Houdt deze blog dan in de gaten voor meer sappige details.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...