GTAGames.nl

Phoenomena

  • artikelen
    74
  • reacties
    374
  • bezichtigingen
    66946

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Constant

Phoenyxar

732 bezichtigingen

Constant

Begin deze week had ik enkele uren tussen de lessen in, waarop ik mij na het nuttigen van een caloriebom naar een van de computerlokalen waar ik dan enkele standaardsites afging. GTAForum, SkyscraperCity, YouTube... Waarna ik me realiseerde dat ik het jaar daarvoor ook al hetzelfde deed... en het jaar daarvoor ook al.

Ik kwam tot de vaststelling dat ik de afgelopen drie jaar maar weinig verandering heb gekend qua internetshizzles. Ik bezoek nog steeds dezelfde sites, heb dezelfde abonnementen op YouTube en speel daarnaast ook nog steeds Minecraft. Allemaal zo lekker constant... Ben ik dan op die drie jaren niets veranderd? Helemaal niets?

Nuja, natuurlijk besef ik zelf ook wel dat zulk een statement het nooit tot het einde van het artikel zal overleven. Uiteraard ben ik niet meer dezelfde persoon als drie jaar terug. Op een manier wel natuurlijk, het is niet dat ik plots van gedaante ben veranderd, maar evenzeer toch zeer verschillend. Daarom dat ik het toch wel eigenaardig vind dat zovele dingen het al die tijd mee hebben overleefd. Voornamelijk die dingen waar ik destijds ook al vaak te vinden was.

Dus... ben ik dan over de tijd veranderd en is een deel van mij blijven hangen bij hetgene dat ik toen al leuk vond of hebben net die dingen mij over tijd veranderd? Sowieso zal het een beetje van beide zijn, ik kan er wel inkomen dat ik nog aan sommige dingetjes vasthoud en dat mijn omgeving me altijd op welke manier dan ook beïnvloed, een forum of internetsite is daarin niet anders. Dus misschien moet ik wel blij zijn dat ik hier (en op andere plaatsen) al meerdere jaren rondhang, want de invloed die het op me heeft gehad kan ik enkel als positief beschrijven. Als er echte negatieve puntjes waren dan zouden ze me wel opvallen.

Maar omgekeerd dan. Op die jaren zou ik ook mijn invloed moeten hebben gehad op enkele dingen, zoals elk individu of concept dat op zijn omgeving wel doet. Een afdruk die je nalaat en die met de jaren alleen maar vergroot... Naargelang je aanwezigheid en diens aard natuurlijk.

Ik denk dat ik er wel al eentje kan noemen. Ik heb het gebruik van ":3" op dit forum doen toenemen. Toch iets waar ik trots op kan zijn.

:3
3 reacties


Uiteraard heeft jouw contact met mij een positieve invloed op je, dat heeft contact met mij op iedereen. :)

Share this comment


Link to comment

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!


Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.


Nu inloggen