Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    98053

#6 GTAForum Episodes - Karma


ERRWINS

1204 bezichtigingen

#6 GTAForum Episodes - Karma

Geschreven door: ERRWINS

Wanneer ik me goed concentreer op de mondbewegingen van @Guardian1980, zie ik dat het mijn naam vormt. Wanneer hij wakker wordt, zal hij alles vertellen. Stiekem hoop ik dat de rest het niet heeft gezien maar dan gebeurt het onmogelijke. Guardian zegt mijn naam hardop en de hele kamer draait hun hoofd bij. In mijn richting. Ik voel me opeens heel ongemakkelijk en ik voel dat ik verstijf. "ERRWINS, bedankt dat je hulp hebt gehaald!" zegt Guardian1980. Enigszins verbaasd en opgelucht spreek ik Guardian toe; "Geen probleem, ben blij dat ik je kon helpen." Heel schijnheilig loop ik tegen hem te liegen en dat vreet me op. Voordat het te ongemakkelijk wordt, besluit ik de kamer te verlaten en terug te gaan naar de Stamkroeg voor een relax momentje.

Eenmaal aangekomen in de Stamkroeg valt het me op dat ik vrijwel de enige klant ben. Er zit niemand aan de bar of aan de tafels. Vreemd. Wanneer ik naar @.Sharingan toe loop zegt hij; "Ik weet wat je vraag is maar helaas heb ik er ook geen antwoord op. Ik heb geen idee wat er aan de hand is." Vreemd, normaal is het hier super druk. Ach ja, wat boeit het ook, ik kom hier voor mijn ijskoude pils. .Sharingan tapt een heerlijke Hertog Jan in en we raken wat aan de praat. De uren vlieg voorbij en voor dat ik het door heb, zie ik dubbel en valt mijn spraakmogelijkheid niet meer onder te term mogelijkheid. Ik neem afscheid van .Sharingan en strompel voorzichtig richting het gebouw.

De trap lijkt nu wel heel stijl, zelfs voor een trap met maar drie treden maar ik weet me omhoog te werken. Voorzichtig loop ik de lobby binnen en ik voel ogen branden in mijn rug. Volgens mij wordt ik aangekeken maar ik kan het mis hebben. Geen tijd om er over na te denken aangezien ik mijn bed moet vinden voordat ik in slaap val op de grond. Een beetje slingerend vind ik de trappengang richting het Superlid appartement. Halverwege de trap ga ik even zitten omdat alles even begon te draaien en wanneer ik probeerde op te staan, wordt ik meegeholpen en ondersteund. Vertrouwend op deze vreemdeling, geef ik me helemaal over en zodra ik heb besloten om de vreemdeling te vertrouwen, voel ik mijn lichaam naar achteren vallen. In de kleine seconde dat ik naar beneden val denk ik bij mezelf; "Fuck!"

Het leven in het GTA Forum gebouw staat nooit stil en er lijkt altijd wel wat te gebeuren. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen deze muren? Houdt deze blog dan in de gaten voor meer sappige details.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...