Jump to content
GTAGames.nl

The Oceans Blog

  • artikelen
    34
  • reacties
    157
  • bezichtigingen
    25598

Muziekkenners - Deel 2!

Venzio

871 bezichtigingen

muziekkennersukk4b.png

Na daverend succes, deel 2 van Muziekkenners!

Muziek! Wij, van The Oceans, vinden muziek erg belangrijk in het leven. Is het niet op het werk of op school, dan wel bij speciale gebeurtenissen, of zoals bij droevige of juist vrolijke dagen. We proberen er een beetje achter te komen hoe het met jullie muziekkennis gesteld is en hebben daarom een ideale test klaargestoomd. We hebben een aantal raadsels bedacht om te kijken hoeveel jullie weten over muziek. Elke dag van week 43 (maandag 20 oktober tot en met zondag 26 oktober) krijgen jullie een nieuw raadsel om te ontcijferen. Het raadsel is een artiest + titel die zijn verwerkt in een Nederlandse zin.

Voorbeeld: De koningin luistert naar Lady Gaga op de radio. Oplossing: Queen - Radio Gaga.

Natuurlijk is het voorbeeld heel erg simpel, maar de uiteindelijke raadsels zullen een stuk pittiger zijn.

De bedoeling is dat elke dag van week 43 een raadsel in dit topic wordt geplaatst. Elke dag heeft een andere categorie zodat we het lekker afwisselend houden. Zodra je het antwoord denkt te weten, mag je een PB sturen naar Visser23. Zodra de PB is aangemaakt heb je geen kans meer om je inzending te wijzigen. Denk dus goed na over je inzending want het is dus je enige kans voor die dag.

Let op: al je inzendingen mogen in dezelfde PB-conversatie worden gepost, dat is voor zowel de deelnemers als de organisatie het meest overzichtelijk.

De deelnemer die aan het eind het meeste juist heeft, krijgt 2.500 TOC credits. Natuurlijk vergeten we nummertje 2 en 3 niet. Zij krijgen als troostprijs 1.000 TOC credits (voor de tweede plek) en 500 TOC credits (voor de derde plek). Wil je meedoen? Geef je dan op door te reageren in het reactietopic, zodat we je aan de lijst van deelnemers kunnen toevoegen!

Veel succes!2 reacties


Recommended Comments

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om te kunnen reageren

Een account aanmaken

Registreer je voor een eigen account. Het is snel en makkelijk!

Nu registreren

Inloggen

Heb je al een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Create New...