Jump to content
 • Sign Up
GTAGames.nl

Phoenomena

 • entries
  79
 • comments
  391
 • views
  69,690

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Twee Jaar

Phoenyxar

784 views

Twee Jaar

U hebt het allen wel al gezien. Gisteren is onze heilige tempel (door sommige ook wel als GTAGames.nl gekend) 11 jaar geworden! Een mooie verjaardag en op een van die verjaardagen (de 9e, 2 jaar terug) promoveerden drie Superleden naar Megalid. Bassieboy35, BoerTijger en ik.

En daarmee startte ook gelijk mijn bloggeschiedenis, want een kleine maande later (op 22 november) plaatste ik mijn eerste (2) artikels online, Phoenomena was geboren! Maar op zich is dat meer een verhaal voor binnen een maand. Vandaag gaan we het over iets anders hebben, iets minder oppervlakkig.

Want waar ik natuurlijk twee jaar geleden aan deze blog ben begonnen doe ik verder natuurlijk nog andere dingen. Veel andere dingen, heel veel andere dingen eigenlijk. Het is zo veel dat wanneer iemand me vraagt wat ik in mijn vrije tijd doe dat ik gewoon geen idee heb om antwoorden, ik zou nooit volledig kunnen zijn in dat antwoord. Het zou nooit compleet voelen. Vandaag alleen al heb ik een goede vijf verschillende activiteiten gehad en dat gaat zo vaak elke dag.

Ik doe dat ook wel bewust, ik probeer altijd bewust bezig te zijn met "iets". Wat dat iets dan is dat wisselt zo van dag tot dag of zelfs van uur tot uur. Ik moet gewoon bezig zijn, elk uur, elke minuut benutten... Misschien is het wel een lichte obsessie van mezelf. Continu iets doen. Ik kan gewoon niet ergens zitten en niets doen, dat is niet hoe ik functioneer. Als ik niets doe dan heb ik het gevoel dat ik tijd verspil. Verspil van wat? Lastig om zeggen. De voordehand liggende optie is "het leven" natuurlijk, maar of ik daadwerkelijk tijd verspil door eventjes niets te doen is een goede vraag.

Hoe neem je dan vakantie, als je altijd iets wilt doen? Wel, ik neem "vakantie" door wat anders te doen of te ontdekken. Te lang hetzelfde doen is zeer nefast voor mijn vreugde en algemene toestand, ik wissel daarom veel af. Het weekend is op die manier een mooie afwisseling met school, maar op zijn beurt werkt school als een leuke afwisseling voor te veel vrije tijd. Ik heb dus ook geen probleem met naar school gaan, zolang het maar wat afwisselend is.

Misschien ben ik wel het resultaat van een impulsgeneratie? Het is niet dat ik me niet kan concentreren, dat kan ik mits benodigde verwondering uitstekend, maar de vraag naar een constante instroom van verschillende data is wel aanwezig en ja... van waar komt die en waar gaat het vanaf dit punt naartoe?

Ik weet het niet. Kennen jullie dit ook?2 Comments


Recommended Comments

Ik heb een hekel aan vakantie (van school), tenzij mijn agenda uitpuilt van activiteiten als arbeit machen, bier drinken, concerten bezoeken, sporten, dagjes uit, gastcolleges volgen, drugs roken, etc.. Wat heb ik een hekel aan alleen thuis zitten, dat houd ik ongeveer een dag vol.. Ik herken je ''verspilling'' dus wel, al ervaar ik het niet direct als verspilling maar als pure verveling.. Ik ga op zo'n momenten te veel nadenken over dingen die ik nog wil doen (maar (op korte termijn) niet haalbaar zijn) en/of dingen in mijn leven waar ik niet tevreden mee ben, ongeacht of ik daar (direct) invloed op uit kan oefenen..

Bestaat je blog tegenwoordig al weer twee jaar? Wat vliegt de tijd..

Share this comment


Link to comment

Binnen een kleine maand zal het inderdaad twee jaar zijn en de omschrijving die je maakt is inderdaad vrij vergelijkbaar met wat ik omschrijf ;3

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...