Jump to content
GTAGames.nl

The Oceans Blog

  • entries
    34
  • comments
    157
  • views
    25,685

[TOP] De Mooiste Goal

ERRWINS

828 views

logot6pyj.png

Sporten doen we allemaal. De één doet het in real-life, bijvoorbeeld als verdediger, middenvelder of spits bij de lokale voetbalclub. De ander doet het op z'n gemakje vanuit de luie stoel tijdens een potje FIFA. Want of je nu echt beweegt tijdens het uitoefenen van je sport of dat je alleen je vingers over de controller laat dansen: sport is sport!

En tijdens je sportcarrière heb je vast wel eens een mooi doelpunt weten te maken. Dat kan dus een echt doelpunt op een echt voetbalveld zijn, of een virtueel doelpunt in één van de FIFA-, Pro Evolution Soccer of andere voetbalgames. Maar voetbal is niet de enige sport waarin je een doelpunt kunt scoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van basketbal, of waterpolo, of handbal, of korfbal? En het begrip 'doelpunt' kun je natuurlijk nog veel breder trekken, zodat een doelpunt meer een punt wordt. Een punt bij tennis bijvoorbeeld, of een punt bij rugby, of een punt bij tafeltennis. Of wat te denken van een punt bij darten? Of zelfs een geweldige zet in je onlangs gespeelde schaakpartij?

In de contest De Mooiste Goal gaat het erom dat je ons - door middel van een filmpje - je allermooiste (doel)punt laat zien. Dat kan dus een echt punt zijn - in real-life - die iemand voor je heeft gefilmd. Of een virtueel punt, die je hebt gemaakt in je favoriete voetbal/basketbal/tennis/dart/schaak-game. Je kunt een sport zo gek niet bedenken, of je kunt er wel een punt in maken die zo legendarisch is dat je hem maar al te graag met de rest van het forum wil delen. Alles is mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop (en hou het uiteraard netjes).

Naast je ingezonden filmpje is het ook mogelijk om je punt kracht bij te zetten door middel van een kort geschreven verhaaltje. Op die manier plaats je het filmpje in een context. Weet je dat op een goede manier te doen, dan kan het absoluut van meerwaarde zijn voor je inzending. Het verhaaltje is echter optioneel; je mag zelf bepalen of je het filmpje wel of niet van een verhaaltje voorziet.

VOORBEELDEN

Hieronder volgen twee voorbeeld-inzendingen. Het betekent niet dat jouw inzending er precies hetzelfde uit moet zien, maar het geeft een idee van wat we ongeveer bedoelen.

"Ik dacht, wat maakt het ook uit? Via een geweldige steekpass kreeg ik de bal vanaf eigen helft aangespeeld, en ik dacht: 'laat ik eens een sprintje inzetten', niet denkende dat ik ook echt nog bij de bal zou komen. Het liep echter anders, en na een lekkere loopactie kreeg ik toch nog controle over de bal. Wat daarna gebeurde was helemaal magisch: ik zag de keeper op me afkomen, maar met een simpele voetbeweging wist ik 'm te passeren. Vervolgens lag het doel open en kon ik scoren, het vijfde doelpunt tegen de voormalig wereldkampioen. Wat een heerlijk gevoel was dat!"

"De afgelopen week op de training hadden we er nog op geoefend, op die skill-moves. En ik dacht, laat ik er nou even twee uit m'n mouw schudden tijdens de wedstrijd. De eerste was simpel, maar o zo effectief. De tweede was al een voorbereiding op mijn schot, maar ik kapte er ook gelijk mijn tegenstander mee uit. Die bal kwam zo lekker omhoog, en de keeper stond een eindje uit z'n doel... de keuze was snel gemaakt. En of 'ie er lekker in ging, prachtig man!"

INZENDEN

Meedoen aan deze De Mooiste Goal contest is simpel: stuur een PB naar Froodooo met het onderwerp De Mooiste Goal. In het bericht plaats je een linkje naar de video, eventueel vergezeld door een begeleidende tekst (zoals hierboven). Inzenden kan tot en met maandag 10 november, 23:59 uur. Vanaf zondag komen alle inzendingen online te staan en kan er een week lang via een poll worden gestemd. De deelnemer die aan het eind de meeste stemmen heeft, krijgt 2.500 TOC credits. Natuurlijk vergeten we nummertje 2 en 3 niet. Zij krijgen als troostprijs 1.000 TOC credits (voor de tweede plek) en 500 TOC credits (voor de derde plek).0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...