Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    98027

#1 GTAForum Gebeurtenissen - De PC


ERRWINS

1226 bezichtigingen

#1 GTAForum Gebeurtenissen - De PC

Geschreven door: skullz-000

Het was een gewone dag. @Joriz die af en toe een ban gaf, leden die een waarschuwing kregen maar verder was er niets ongewoon. Of toch wel? Het begon om 12:00 uur, de deuren van de kroeg gingen open en er kwamen 30 man naar binnen. Gelukkig waren de bodyguards @TekaLoca en @thebig er om Joriz met zijn pc, vol met gegevens van het forum, veilig naar de schuilplaats boven de kroeg te brengen. In de kroeg liep alles vlekkeloos; @Bierbuikje die rustig bier aan het drinken was en @KaiSkillzz was bezig met moppen tappen. Ondertussen stonden buiten de kroeg 4 bende's genaamd The Oceans, Sans Scrupules, The Underground en De Wilde ganzen die maar al te graag de pc wilden hebben. Elke gang had ook zijn eigen spion die informatie moest proberen te halen, over waar Joriz zich bevond. De spionnen zijn:

Om 14:00 uur ging de kroeg even dicht, iets wat normaal nooit gebeurde. The Underground sliep nog, De Wilde Ganzen waren alle ganzen aan het eten, zelfs The Oceans had het niet door dat de kroeg dicht was. Alleen @3L1077 had het door. Waarna hij het natuurlijk direct verder vertelde in het gebouw van Sans Scrupules. @Faenty. besloot dat 3L1077, @Cabyon en @GekkieJ01 een kijkje moesten gaan nemen. Eenmaal bij de kroeg werden ze tegen gehouden door TekaLoca die hun duidelijk maakte dat de kroeg gesloten was en dat ze later maar terug moesten komen. Alleen besloten ze dat te negeren en gingen ze langs achterkant binnen. Eenmaal binnen probeerden ze erachter te komen waarom de kroeg gesloten was. Net wanneer ze naar boven wilden gaan, werden ze tegen gehouden door thebig. Thebig haalde Tekaloca erbij en smeten ze de drie de kroeg uit.

Net op dat moment ging @claud, van De Wilde Ganzen, opzoek naar een vermiste gans. Claud verschool zich tussen de bosjes en kon alles horen. Niet veel later wist The Underground er ook al alles van, The Oceans die hadden hun spion GTA5BOY al wat eerder gestuurd dan The Underground. Zij wisten het ondertussen ook. Joriz vond het niet pluis en besloot een ander schuiladres te zoeken. Na lang zoeken vond hij er één genaamd Games. Hij besloot om zich op de afdeling Overige Games te verschuilen. Joriz denkt natuurlijk aan alles en dus ook aan extra bodyguards, niet veel later was TekaLoca al op weg om mensen te gaan zoeken. De eerste dag was niet zo'n succes. Ondertussen waren @Guardian1980 en @Twedeldie de kroeg tot in de kleinste detail aan het onderzoeken. Het game gebouw was niet zo veel verder en aangezien de overige games op de eerste verdieping was, moesten ze soms muisstil zijn om niet ontdekt te worden. The Underground besloot om het bedrijf Rockstar helemaal ondersteboven te keren. Sans Scrupules waren vanaf hun schuilplaats alles aan het onderzoeken, The Oceans besloot om @Jowx in de kroeg te laten zitten en hopelijk zo meer informatie te verkrijgen en De Wilde Ganzen die besloten om goed te rusten en de volgende dag te onderzoeken.

Wil je weten wat er gaat gebeuren met Joriz en de 4 bende's? Hou dan deze blog in de gaten!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...