Jump to content
GTAGames.nl

Phoenomena

  • entries
    76
  • comments
    383
  • views
    67,579

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - 2014

Phoenyxar

732 views

2014

Weet je, het is een zeer eigenzinnig jaar geworden voor me. Misschien zelfs wel al een van de beste tot nog toe, al durf ik me daar nog niet te hard over uit te spreken, we hebben nog wat dagen te gaan, maar toch... al best geslaagd.

Maar waarom? Wat is er zo speciaal geweest of gelukt dit jaar dat ik het best geslaagd vind? Wel, dat is lastig om zeggen. Het is niet zo dat er dit jaar duidelijk iets is gebeurd dat een breuk veroorzaakte met ervoor of dat mijn leven plots zo anders is geworden, maar het voelt op een manier toch anders. Helderder misschien?

Niet dat er helemaal niets is gebeurd natuurlijk. Dit kan wel eens makkelijk het jaar zijn waar ik het meeste zelf heb rondgetrokken, in zekere mate bevestigd door dit zelf gemaakte kaartje waar ik alle uiterste bezochte punten in een jaar heb aangeduid. Paars is 2014. Nu moet ik toegeven dat rood (2008) en groen (2012) ook wel indrukwekkend zijn, maar dit jaar heb ik alles zelf ondernomen en het verschil met 2013 (blauw) is zo groot. Maar er zijn ook nog andere zaken gebeurd natuurlijk...

Ik ben onder meer hoofdredacteur geworden bij een blog waar ik in 2013 voor de leut bijging. Een beetje een ongewone loop van zaken, is het niet? Maar ook al dat het in het begin als een zijwerkje begon is het dit jaar dus bij mij geëvolueerd tot een vrij permanent aanwezig en tijdopslorpend iets. Ik kon in het begin van het jaar niet voorspellen hoe het bij de rest van mijn leven ging aansluiten en nu weet ik niet meer hoe mijn zondagavonden er vroeger uitzagen... Het heeft duidelijk zijn invloed gehad.

En ik heb ook het gevoel dat ik dit jaar meer eigen projecten heb gestart of voortgezet dan de voorbije jaren en dat ik er ook meer heb afgewerkt. Zoiets voltooien geeft ook gewoon een goed gevoel, ongeacht van hun verdere succes of verdere verbinding met andere projecten. Naja, misschien is het niet werkelijk zo, maar ik heb toch het gevoel dat ik dit jaar meer heb afgekregen.

Naja, ik vind toch dat het jaar me best goed is bevallen. Het heeft ook zijn tegenslagen gekend, uiteraard, maar of die de rest naar beneden duwen? Goh, ik zou het niet zo kunnen zeggen, maar ik heb er toch een goed gevoel bij...

Dus hoe hebben jullie het jaar ervaren? Ik ben benieuwd! :o2 Comments


Recommended Comments

Grappig dat je een kaartje hebt waar je overal bent geweest :P

Niet veel vermeldenswaardig gebeurd dit jaar, alles ging gewoon zijn gangetje. Dus ik heb 2014 niet echt positiever/negatiever ervaren dan voorgaande jaren.

Share this comment


Link to comment

Ja, ik was in Google Earth aan het rondkloten en toen kreeg ik het idee om zo'n kaartje te maken...

Is wel handig, altijd aan te passen en zal met de jaren meegroeien! :o

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...