Jump to content

Sans Scrupules

  • artikelen
    65
  • reacties
    248
  • bezichtigingen
    68988

Gang Stats - Tot Slot


thebig

610 bezichtigingen

headertotslot_zps719003ab.png

Zo zijn we weer aanbeland bij de allerlaatste rubriek van deze editie Gang Stats. Het beloofde een ordinair artikel te worden, hooguit een paar zinnetjes lang. Nog even terugkijken naar 2014, iedereen veel geluk wensen in 2015 en daarmee zou de kous af zijn geweest. Totdat Asphyxiated ons op iets attent maakte deze zaterdag in de statusupdates:

eaLvmjx.png

Gevaarlijk dicht bij de grens van 8000 artikelen dus. Meteen hebben we een bende apen op typemachines aan het rekenen gezet: OWN zou zondag 10 artikelen publiceren, Gang Stats was gepland op maandag, MAF zou voorlopig zijn terugkeer niet maken en buiten Inactief of Top 20 zou er toch geen artikel gepubliceerd worden. Het resultaat van deze bende apen was het volledige werk van Shakespeare. Daar waren we dus niets mee. Uiteindelijk besloot deze aap een beredeneerde gok te doen:

cEPLIUd.png

En zo geschiedde! Nu moeten we toegeven: heel misschien wordt het net niet dit artikel, maar het 8000e gepubliceerde artikel valt sowieso wel ergens tussen voorgaande rubrieken. Genoeg reden voor een klein feestje dus... of toch niet. Uiteindelijk is 8000 maar een getal en niet eens een mooi. Laat ons van dit moment gebruik maken om het tijdstip van de volgende grote mijlpaal te voorspellen: op zondag 30 juli 2017 omstreeks 21:17 zal de 549e editie van OWN verschijnen, Interview zal artikel 10000 worden en men zal er geen aandacht aan besteden.


Dan gaan we het nu toch nog even hebben over waar het hier allemaal om draaide: de Gang Scene.

Laten we de activiteit in 2015 een schop onder de kont geven, mogen er veel nieuwe gangs komen en blijven, maar mogen er ook een paar eendagsvliegen opduiken. Dan komen wij volgend jaar terug met een nieuwe editie van Gang Stats waarin we in hapklare brokken voor u samenvatten hoe 2015 elk ander jaar overtrof, hoe The Blue Bullets een succesvolle terugkeer maakten en brengen we u het verhaal over het Schandaal van de 14e Corporation Verkiezingen... dat is uiteraard als GTAForum zich niet opdoekt of onze voltallige redactie niet dronken in de goot ligt, na het winnen van Beste Blog.

Als we het nog even bij deze editie houden, wil ik Bierbuikje bedanken om de zin en onzin van The City te doorploeteren en de prachtige headers te maken.

Tot volgend jaar!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...