Jump to content
GTAGames.nl

The Oceans Blog

 • entries
  34
 • comments
  157
 • views
  25,684

Toekomst van The Oceans

Dutchy3010

1,269 views

welkomi3up2.png

De kogel is door de kerk. De leiding van The Oceans heeft besloten om zich terug te trekken als corporation. Betekent dit de einde van The Oceans? Zeker niet! Wij hebben, uiteraard met goedkeuring van de GTAForum (top)crew, besloten om af zelfstandig project, dus zonder invloeden van G&C, verder te gaan. Nieuw en origineel. Anders dan anders.

Reden van verandering

Jullie zijn wellicht benieuwd naar de reden voor deze verandering. Die reden is als volgt. Binnen het concept "Gangs & Corporations" wordt een bepaald soort Gang of Corporation verwacht. Op dit moment ligt de nadruk op het "aantal posts", iets waar veel gangs fier op gaan. Een goede gang of corporation is een groep leden die samen veel posten. Daarnaast heeft een goede gang of corporation veel gebieden en moeten andere gangs of corps worden uitgedaagd. Op beiden vlakken past The Oceans er niet in. De leden van The Oceans hebben geen behoefte aan veel posten, en dus wordt over het algemeen The Oceans als "dood" bestempeld. Dat we intussen meer projecten hebben gehad dan de andere gangs bij elkaar, dat wordt dan maar even vergeten. Verder vonden we het prima om een spelletje te doen met de crew, maar de rivaliteit tussen The Oceans en de andere gangs bestond van onze kant niet. Waarschijnlijk -gezien hoeveel we uitgedaagd werden de laatste maanden- wel van de andere gangs naar ons, maar niet vanuit onze kant.

Wij werden door de regels van G&C echter wel een bepaalde hoek in gedreven. We moeten zieltjes winnen voor de komende corporation-verkiezingen, want die zal ongetwijfeld weer wel komen. We moeten veel posten, want dat is één van de makkelijkste en beste manieren om als gang jezelf te profileren om corporation te worden (of blijven). We moeten gebieden veroveren en gebieden beschermen. We moeten allerlei dingen doen waar The Oceans niet voor staat. Het concept van G&C staat als een huis, maar The Oceans past er gewoonweg niet bij.

Ook het principe van G&C dat wanneer je bij gang 1 zit, je niet meer bij gang 2 mag zitten, past niet bij The Oceans. Wij willen leden die een aanwinst zijn voor onze groep. Iemand die The Oceans verder kan helpen en die zelf plezier haalt uit het organiseren van activiteiten met The Oceans. Het maakt ons niet uit of je dan (tevens) bij gang 1 of gang 2 zit. Wij opereren toch op een ander vlak. Natuurlijk kunnen er eventueel raakvlakken ontstaan, maar dan kunnen we daar vast door communicatie wel uitkomen. Tevens werkten enkele leden van gangs ons tegen, waarvan ik zeker weet dat zij een aanwinst zouden zijn voor onze groep. Die werkten tegen vanuit het oogpunt van concurrentie tussen de gangs. Dat vonden wij erg jammer.

In ons nieuwe systeem hoeven we niet veel te posten. In ons nieuwe systeem hoeven we geen gebieden te veroveren of te verdedigen. In ons nieuwe systeem hoeven we geen zieltjes te winnen voor de corporationverkiezingen, omdat we graag ons subforum willen behouden voor het organiseren van onze activiteiten. En boven al: ons nieuwe systeem vraagt niet van leden die actief zijn in G&C om te kiezen voor hun gang of voor The Oceans.

Nieuwe concept

In ons nieuwe systeem wordt ons door de GTAForum crew een subforum ter beschikking gesteld dat totaal los staat van G&C, van C&C of welk ander systeem dan ook. Een los subforum waarin we alles kunnen organiseren zoals wij dat wensen. We hebben besloten om The Oceans op te splitsen in 4 verschillende afdelingen, met elk een eigen leidinggevende. Op dit moment is iemand van de The Oceans Crew nog verantwoordelijk voor de afdeling, maar het is de bedoeling dat later andere leden van The Oceans Crew deze taak op zich nemen. De afdelingen zijn:

gtalogokleinr2jsi.pngnongtalogokleinjljkk.pnghrlogokleinvxkm5.pngblogslogokleintaj33.png

Interesse?

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten die ons team kunnen versterken. Wij zoeken leden die:

 • Enthousiast zijn en houden van het organiseren van projecten op dit forum;
 • Zich beschouwen als een echte teamspeler;
 • Integer, ambitieus en respectvol zijn;
 • Zichzelf willen blijven ontwikkelen op dit forum en op organisatorisch vlak; en
 • Het lef hebben om te leiden.

Wij bieden:

 • Nieuwe kansen, nieuwe kennissen;
 • Ontwikkelmogelijkheden;
 • Leden die ideeën hebben, maar geen tijd, vinden leden die wel tijd hebben, maar geen ideeën (en vice versa);
 • Mogelijkheid tot leiderschap; en
 • Gezellige sfeer van saamhorigheid en een gemeenschappelijk doel.

Wil je lid worden van The Oceans? Stuur dan een bericht naar @Dutchy3010 met het volgende lijstje:

[b]Gebruikersnaam:[/b]
[b]Echte naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Motivatie om deel te nemen aan het project:[/b]

[b]Heb je al ervaring met het deelnemen aan activiteiten op dit forum? (zo ja, gelieve te specificeren welke)[/b]
[b]Heb je al ervaring met het organiseren van activiteiten op dit forum? (zo ja, gelieve te specificeren welke)[/b]
[b]Heb je ideeën voor The Oceans? (zo ja, gelieve te specificeren welke)[/b]
[b]Welke afdeling zou jij je focus willen leggen?[/b]

Iedereen kan zich aanmelden voor The Oceans. Wij hanteren geen vereiste van minimum aantal posts of minimaal aantal maanden dat iemand lid moet zijn. Al heb je nooit wat op het forum gedaan; als je ons kunt overtuigen door het bovenstaande lijstje is dat voldoende. Uiteraard gaat dat makkelijker als wij al een goede indruk van je hebben gekregen op het forum, maar het is zeker mogelijk. Enthousiaste leden met goede ideeën kunnen wij goed gebruiken, ongeacht aantal posts, rang of leeftijd.

Wij hopen dat iedereen ziet waarom wij voor deze verandering hebben gekozen en wij hopen zeker dat de verandering een groot succes wordt!

-The Oceans Crew-0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...