Jump to content

BBB - Bassieboy's Blog

  • artikelen
    19
  • reacties
    91
  • bezichtigingen
    44917

Update


Bassieboy35

741 bezichtigingen

PYfIAbz.png

Onder het genot van Fleetwood Mac begin ik met het schrijven van mijn rubriek. Ik heb al even niets meer laten horen en een regelmatige update vind ik niet verkeerd. Op radio gebied zit ik nog steeds niet stil. Stiekem wil ik toch wel die zendtijd op de landelijke radio, daar moet je nou eenmaal voor aan de bak. De laatste weken ben ik wat meer met de show prep bezig zoals ze dat in vakterm noemen. Een mooie benaming voor het voorbereiden van de show. Zo ben ik nieuwe items aan het bedenken. Nou gaat dat helaas niet zo vlug, ik wil het uiteraard een beetje origineel en uniek houden. En dan wat verzinnen op commando is vrijwel onmogelijk.

Nu de toetsweek achter de rug is ben ik op zoek gegaan naar een boek, die ik laatst zag van een landelijke DJ. Het boek heet: Beyond Powerful Radio: A Communicaters Guide to the Internet Age geschreven door Valerie Galler. Erg interessant en erg informatief. Komende tijd ga ik een beetje door dat boek heen werken en kennis opdoen die nog wel eens handig kan zijn.

002be735_medium.jpeg

Daar blijft het niet bij. Iedere week krijg ik ook feedback van de Talentschool hoe mijn programma verlopen is. Eigenlijk zou afgelopen zondag mijn begeleider komen kijken tijdens de uitzending, maar ging dat niet door. Aanstaande zondag zit ik weer vijf uur in de studio dus dat komt wellicht wat beter uit. Waarschijnlijk kan ik daar ook weer wat mee. En dan nog de datum 7 februari waar ik al een tijdje naar toe leef. Dan is weer een nieuwe meeting van de 3FM DJ Talentschool. Dat ligt nog een kleine twee weken voor me, maar het komt dichterbij. Uiteraard zal ik daar ook een verslag van doen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...