Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70892

Een Goude Oude


Visser23

702 bezichtigingen

eengoudeoude5vf6g.png

Geschreven door Visser23

GTA-Sheep

16 augustus 2005 is een dag die de boeken in gaat voor dit Erelid dat we kennen van GTAForum. We mogen deze ex-administrator dan ook wel beschouwen als een Goude Oude, gezien het werk dat hij voor GTAForum heeft gedaan. Hij heeft veel voor het forum betekent en was een administrator die graag gezien werd op het forum.

2005 is het jaar waarin GTA-Sheep als dood normaal lid registreerde op GTAForum. Echter, in minder dan een half jaar tijd heeft hij wel erg veel bereikt op GTAForum. Ik kan bijna geen enkel lid bedenken die het in korte tijd zover heeft geschopt als dit schaap. Waar hij op 16 augustus 2005 registreerde, werd hij op 10 oktober 2005 al een superlid. Hij mocht zelfs op 19 oktober 2005 al met een groen jasje rond lopen het forum. Daarnaast wist hij de onderstaande GTAForum Awards te winnen bij de editie van 2005. Dit leverde uiteraard, zoals bij elke Forum Awards, een prijs op. Voor GTA-Sheep was dit wel een heel bijzondere plaats; hij werd gepromoveerd tot Global Moderator op GTAForum!

gallery_536_30_25846.gif

Drie jaar na de registratie van Sheep wist hij te promoveren naar Administrator, samen met de bekende leden Dutchy3010 en Levi. Hij baande een weg door de vele leden en posts en deed uitstekend zijn best. GTA-Sheep werd gezien als een icoon op GTAForum! In 2012 besloot hij echter te stoppen met zijn taken als crewlid en kreeg een degradatie naar Megalid.

Op 22 oktober 2013 introduceerde GTAForum de Ereleden-rang. Door de hoeveelheid werk van GTA-Sheep voor WikiGTA en GTAForum kreeg hij ook de rang van Ereleden. Dit samen met een selecte groep leden van GTAForum welke niet meer actief zijn.

24mdpc8.png

Ook ik vond GTA-Sheep een leuk lid op GTAForum en verbaasde me dan ook zeker op zijn vertrek. Hij was namelijk nog gewoon administrator toen hij opeens, net als Jowx, inactief werd op het forum. De reden waarom is voor ons nog helemaal onduidelijk. Wel vonden we een quote die zijn vertrek eigenlijk wel een beetje aankondigde. Zie hiervoor de bovenstaande quote.

Het bleek dat er veel meer leden waren die het erg jammer vinden dat deze legende aftrad. Er kwamen ruim vijftig reacties op het topic waarin zijn vertrek werd aangekondigd. Daarnaast was de openingspost een post met veel emotie.

Sheep, namens het gehele moderatie-team en ik denk ook namens alle leden die hier op het forum zijn geweest sinds jij in de crew zit: heel erg bedankt voor je inzet op dit forum. Je bent een enorme drijfveer geweest achter het reilen en zeilen op dit forum. Op een persoonlijk vlak wil ik je ook erg bedanken, want je was er ook voor mij toen ik het moeilijk had buiten het forum. Ook van de keren dat ik je IRL gezien heb, heb ik enorm genoten. Bedankt voor alle leuke tijden en ik hoop met heel mijn hart dat je, ondanks dat je stopt als crewlid, nog steeds vaak op dit forum aanwezig bent.

Nogmaals bedank ik GTA-Sheep voor zijn inzet en werkzaamheden voor zowel WikiGTA als GTAForum. Je was er voor iedereen en wilde daadwerkelijk iedereen helpen. Ik hoop dat we je ooit weer eens terug zien op het forum, want zo’n lid als jij is niet te vervangen. Door niets of niemand!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...