Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70841

Tijdboek der GTAForum


Visser23

533 bezichtigingen

14ya6qg.jpg

Geschreven door Visser23

TIJDBOEK DER

Silverbyte

Eén maand voordat ik registreerde, registreert een forumlegende. Deze persoon, geregistreerd op 17 september 2006 mag zichzelf kronen tot één van de bekendste leden op GTAForum. Zijn activiteit in de graphicsfora draagt natuurlijk bij aan zijn naamsbekendheid. We hebben het hier dan ook over Silverbyte!

Ik mag denk ik met gerust hart zeggen dat Silverbyte één van meest actieve leden op GTAForum ooit is. Hij is begonnen op 17 september 2006 en is nog steeds actief op GTAForum. In deze 8,5 jaar tijd heeft hij dan ook heel veel bereikt op het forum. Hij registreerde zich onder de naam ‘Silent Thunder’, maar wijzigde deze op 27 januari 2007 al snel naar Silverbyte. Hij postte lekker mee en als blijk van waardering kreeg Silverbyte dan ook een promotie naar Superlid op 18 maart 2008. Veel bijzonders heeft hij tot dan nog niet verricht. Pas in het jaar van zijn promotie begon hij echt aan grote projecten mee te werken. Het Jaarboek 2008 is een groot voorbeeld hiervan. Zijn bijdrage aan dit jaarboek is wonderbaarlijk! Daarnaast bleek hij het zo leuk te vinden, dat hij de edities daarna ook een mooie bijdrage heeft geleverd.

Gouds product van 1994. Liefhebber van voetbal (Ajax en Arsenal), sneakers, boterhammen met stevige plakken worst en de meest uiteenlopende muziek. Zou het liefst voor altijd blijven schrijven, verder absoluut niet in te huren voor uw feesten en partijen.

Op 1 mei 2009 werd Silverbyte benoemd tot Megalid op GTAForum. Het groene jasje paste perfect bij hem en door de vele positieve reacties is hij deze ook een tijdje gebleven. In hetzelfde jaar startte Silverbyte met verschillende tutorials en downloads. Hij plaatste in korte tijd maar liefst vier Photoshop tutorials en drie downloads op GTAForum. Ik moet overigens wel zeggen dat ik deze bijdrage wel van je mis. De kwaliteit van de tutorials en downloads waren altijd van een hoog niveau en zeker niet onmisbaar op GTAForum. Gezien jouw skills zou ik graag nog wat tutorials van je willen volgen!

O01wDwf.png

2010 was een groot jaar voor Silverbyte. Niet alleen plaatste hij nog een tutorial online samen met wat downloads, maar veranderde hij ook weer zijn naam. Ditmaal besloot hij een naamsverandering naar Empire te doen. Veel succes leverde zijn nieuwe naam niet op, totdat hij een gang besloot op te zetten. Gold Rush kwam het levenslicht zien op 4 september 2010 en het was een aardig succes. In een half jaar tijd zorgde deze gang voor een bijdrage van 1.171 posts in de gangtalk. De naam Empire bleek niet voor erg veel succes te volgen, op de gang na, waardoor Empire zijn naam weer veranderde in het oude, vertrouwde Silverbyte.

Het was meteen weer een succes. Waar hij op 14 november 2010 de naamswijziging aanvroeg, werd hij op 28 december 2010 al benoemd tot moderator van de Graphics-fora. Daarnaast mocht hij genieten van twee awards op de GTAForum Awards 2010. Ook won hij de GSC 2010.

post-33831-1293560762,06.pngpost-33831-1293561058,26.pngpost-1925-1295550458,59.png

Silverbyte deed het goed als moderator. Zo goed zelfs, dat hij op 27 februari 2011 de Gamesfora mocht toevoegen aan zijn lijstje. Helaas duurde zijn activiteit als moderator en leider van Gold Rush niet heel erg lang. Op 11 april 2011 was het namelijk alweer gebeurd met Gold Rush. Ook de moderatortaken van Silverbyte legde hij neer op 22 mei 2011. Hij ging weer als Megalid door het leven.

De activiteit van Silverbyte ging achteruit. Hier en daar plaatste hij nog een download, maar veel was het niet. De activiteit van vroeger was gebeurd. Gelukkig heeft dit maar een paar jaartjes gebeurd, en mogen we tegenwoordig Silverbyte weer verwelkomen op GTAForum. In 2013 kreeg Silverbyte nog twee Megaleden awards, maar in 2014 was Silverbyte weer helemaal terug.

zppO0W9.pngkbMbIqt.png

Op 15 januari 2014 kreeg Silverbyte opnieuw de promotie naar moderator van de Graphicsfora! Hij besloot zich deze keer volledig in te zetten voor GTAForum waardoor hij zelfs op 13 oktober 2014 de promotie kreeg naar Global Moderator! Deze promotie is natuurlijk zeer verdiend en gezien jouw activiteit op GTAForum hoop ik persoonlijk dat je deze taak nog lang zult vast houden. Nogmaals hoop ik dat je nog veel tutorials gaat plaatsen op GTAForum, want ik weet zeker dat de leden daar veel aan gaan hebben!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...