Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70897

Het Dal van GTAGames


Visser23

622 bezichtigingen

hetdalvangtagamesibf9v.png

Geschreven door ERRWINS

CREWGESCHILLEN

Wanneer we ons een klein beetje misdragen, dan bestaat er een kans dat je daarvoor wordt bestraft. Uiteraard hoef je er niet mee eens te zijn, en dat dien je dan aan te kaarten bij het crew-lid waarmee je het akkefietje hebt. Wanneer je er dan nog niet uit komt, kun je een topic maken in het subforum genaamd 'Crewgeschillen'. Hier kunnen andere leden/crewleden hun mening geven over het incident. Speciaal voor jullie de opmerkelijkste crewgeschillen op een rijtje.

5.

TheDutchWesley VS Crew

Dat TheDutchWesley niet de snuggerst persoon op aarde is, blijkt maar weer wanneer we terug kijken naar een geschil tussen hem en de gehele crew. Op zich best dapper. Hij kaartte hier aan dat hij twee waarschuwingen had gekregen voor 'te negatieve statusupdates' en dat vond 'ie maar raar, want zeg nou zelf; Welk crewlid geeft nu in godsnaam een waarschuwing voor een statusupdate waarbij je vermeld dat GTAForum een *** forum is? Wat een gekkie!

4.

Faenty. VS Phoenyxar

Op het eerste ogenblik lijkt het topic op een gevecht tussen Sans Scrupules en The Underground, maar voor de mensen die het inhoudelijk gaan doorlezen, blijkt het toch dat Dean (Faenty.) een groot probleem heeft met onze Moderator Phoenyxar. Hij eist zelfs om hem uit zijn ambt te zetten, dat gaat natuurlijk een beetje ver. Dean kaartte dingen aan die op zich gebeurt zou kunnen zijn, maar vergeet daarbij te vermelden waar de oorzaak ligt. Die lag waarschijnlijk bij hemzelf? Phoenyxar is nog steeds Moderator, dus veel nut heeft het uiteindelijk niet gehad.

3.

dionkoffie VS Big Boss

"Een bord voor z'n kop!" Een zin die het topic prima zou uitleggen. dionkoffie opende het topic omdat hij een waarschuwing kreeg voor het adviseren van een illegale versie van Windows. Hij gebruikte aanhalingstekens voor de woorden; op een andere manier. Dit refereert natuurlijk naar een illegale versie, al was dionkoffie niet helemaal mee eens. Wanneer er om duidelijk wordt gevraagd, probeert hij er nog van alles aan te doen om dit te omzeilen. Helaas, het heeft niet gewerkt.

2.

JesperKaj VS Visser23/DaBeast

Een spannende discussie tussen inmiddels ex-Moderator JesperKaj, Visser23 en DaBeast. JesperKaj had de chat voor de 'lol' onder gespamd en vond dat volkomen normaal en het moest maar kunnen. Na 7 waarschuwing hield hij het nog steeds vol, en besloten Visser23 en DaBeast uiteindelijk om een waarschuwing uit te delen. JesperKaj ging vrolijk door en ja hoor, daar kwam nummer twee. Helaas heeft JesperKaj niet ingezien dat het gewoon spam was, en geen lolletje want de chat had er wel degelijk hinder van. Hij heeft er wel van geleerd!

1.

Faenty. VS Jowx

Een klassieker met maar liefst 190 reacties. Je kunt wel zeggen dat het topic niet heel erg gezellig was. Dean besloot Jowx een berichtje te sturen met daarin de volgende tekst: "geachte heer/admin, ik moest van jvj melden dat: 'je de pot op kan'. Dit zijn niet mijn woorden maar de zijne. M.v.g. gtadean" Dean is met dit privé bericht tweemaal de fout in gegaan want hij zeg (via een omgweg) dat Jowx de pot op kan, en hij spreekt namens een gebant lid. Dit schoot Jowx in het verkeerde keelgat wat resulteerde in een lekkere discussie.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...