Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70842

GTA Dimensie


Visser23

776 bezichtigingen

gtadimensier8ii7.png

Geschreven door KaiSkillzz

Los Santos, wie kent deze stad niet? De stad waarin stranden, showbizz en drugs centraal staan. Dit is natuurlijk ook de woonplaats van verschillende GTA-karakters door de jaren heen. Zo woonden en wonen hier onder andere figuren als Carl Johnson en Michael De Santa. Vandaag wil ik gaan schrijven over Los Santos in GTA San Andreas en GTAV.

I hope you are ready....

GTA San Andreas

Los Santos is in GTA San Andreas één van de drie grote steden op de map waar van alles te doen is. Je begint het spel in de sloppenwijk Jefferson waar het C.R.A.S.H. team je uit de auto heeft gegooid. Hierna gaat de hoofdpersoon naar Ganton, de wijk van de Grove Street Families, waar de hoofdpersoon woont. Voor een game uit 2004 ziet Los Santos er behoorlijk goed uit en kun je het wel voorstellen dat Rockstar Games er destijds veel werk in heeft gestopt. De stad bevat een hoop aantal bekende gebouwen, maar de namen zijn wel veranderd wat in eigenlijk iedere GTA het geval is. Een paar bekende gebouwen en locaties zijn Jefferson Towers (Watts Towers), Ganton (Compton), Vinewood sign (Hollywoodletters) enzovoort. De vroegere en hedendaagse GTA San Andreas speler zal ongetwijfeld geen slecht gevoel hebben bij deze zonnige stad.

10nwzo9.png

GTA V

Los Santos is in GTA V uiteraard nog steeds gebaseerd op Los Angeles, maar toch zijn er verschillende dingen veranderd. Zo bevat Grove Street de huizen van Carl Johnson en andere personages niet meer. Dit is natuurlijk logisch, omdat GTA San Andreas in een ander GTA-universum afspeelt. De meeste mensen die GTA San Andreas hebben gespeeld kennen Verona Beach nog wel. Verona Beach is in GTA V omgedoopt tot Vespucci Beach om onduidelijke redenen. Waarschijnlijke wou Rockstar Los Santos gewoon een complete make-over geven en was een namechange nodig. Qua lay-out is Los Santos niet echt veranderd. De rijke mensen wonen in het noorden of het westen, terwijl de arme mensen in het zuiden en in het oosten wonen. In 21 in-game jaren is de stad, op een paar kleine details na, niet heel erg veranderd.

33ug1at.png

1 reactie


Recommended Comments

Niet heel erg veranderd is toch best relatief. Met wat goede wil lijkt de stad inderdaad nog op zijn vorige variant, maar dan mis je toch best wat details en daar gaat het toch om, niet? :o

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...