Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70906

In De Wandelgangen


Visser23

611 bezichtigingen

indewandelgangend9e23.png

Geschreven door Visser23

Illuminati

Jaren geleden begon het al. De dood van John. F. Kennedy en Michael Jackson zijn dermate opvallend dat het niet kan zijn dat ze zomaar zijn gestorven. Ook Pim Fortuyn heeft door deze ‘partij’ de dood gevonden en de torens in New York op 9/11 zijn niet “zomaar” naar beneden gegaan. Nee, er was veel meer aan de hand. Er moest angst gezaaid worden onder de bevolking zodat The New World Order geïmplementeerd kan worden.

Het is natuurlijk maar net of je in bovenstaande geloofd, maar ik zelf zie er zeker een kern van waarheid inzitten. Ik heb het hier natuurlijk over de Illuminati, een rare groep wereldleiders die een nieuw systeem over de hele wereld willen invoeren, waardoor de bevolking eerst toestemming moet geven. De enige manier om dit te doen is natuurlijk door angst op te wekken bij de bevolking, waardoor deze sneller instemt voor een nieuw, groot plan.

phpaNALM8.jpeg

Ook op GTAForum hebben wij zo’n groepje mensen, die misschien wel plannen maken voor de toekomst. De “o, zo mooie toekomst”. Een toekomst waarbij geen vijanden meer zijn, geen oorlogen meer gemaakt worden en waar we lekker betalen met één munt over de hele wereld. Het klinkt zo mooi, maar is dat het wel? De illuminati op GTAForum weet daar meer van. Steeds vaker zien wij leden van GTAForum overgaan naar deze groep, welke zichzelf een gang noemt binnen GTAForum. De ledengroep groeit maar en groeit maar. En dat allemaal met een geheimhoudingsplicht van alle werkzaamheden binnen de gang. Vandaar ook dat alle kanalen van de Illuminati niet zichtbaar zijn voor niet-leden van de gang. Alleen via de blog is de Illuminati te volgen.

Binnen een paar dagen begon de gang al te groeien, waardoor deze nu al op meer dan veertien leden staat. Dit zijn er zelfs meer dan de Wilde Ganzen mogen realiseren. De verwachting is dan ook dat de Illuminati steeds meer leiders van GTAForum naar binnen sleept en dat de vrijheid op GTAForum groter… groter… en alsmaar groter zal worden. Dit natuurlijk wel met de Illuminati als leiding van..

Hoe het binnen de Illuminati eraan toe gaat, mag ook ik niet zeggen, helaas. Met vrees voor eigen leven heb ik dit bericht kunnen typen, maar tot nu toe is het gelukkig goed gegaan. Als jij wilt weten wat voor plannen deze “gang” allemaal aan het maken is, is het raadzaam om de eisen van deze gang eerst te gaan bekijken. Dit natuurlijk voordat je gevaar loopt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...