Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70882

OBNieuws


Visser23

719 bezichtigingen

obnieuwssduxq.png

Geschreven door ERRWINS

HOOGTEPUNTEN

The Oceans 3.0!

Een opmerkelijke gebeurtenis heeft zich binnen het Gangs & Corporations afgespeeld. The Oceans heeft besloten om te vertrekken maar het is niet verdwenen. Het klinkt wat raadselachtig, maar dat is alles behalve het geval. Wat er is gebeurd, en waarom, lees je hier!

The Oceans voelde zich niet meer thuis binnen de gangscene aangezien de gangwars een verplichting was waar The Oceans niet op zat te wachten. TOC wou projecten organiseren zonder last te hebben van de gangscene. En zo begon een interne discussie. "Zou het niet mogelijk zijn om ons los te koppelen van de gangscene en op eigen houtje verder te gaan?". Met deze zin begon het allemaal. Na weken discussiëren binnen de hogere machten op het forum, werd het startschot gegeven. TOC kon hun subforum verplaatsen binnen de GTAForum Ledenfora en daar verder gaan met organiseren van evenementen zonder last te hebben van de gangscene. Nog een voordeel is, is dat nu alle leden lid kunnen worden van de organisatie. Dus ook leden die nu in andere gangs zitten. Zo kan TOC nóg meer kwaliteit op de planken leggen.

Aangezien ik deel uit maak van The Oceans Crew heb ik deze 'hectische' periode van dichtbij meegemaakt. We moesten ons goed profileren bij Global Moderators en administratoren om ons plan door te kunnen voeren. Daarvoor was enige voorbereiding wel geboden. Zo hebben we een heel plan opgesteld waarbij verschillende afdelingen actief zijn binnen The Oceans. Elke afdeling met een eigen eindverantwoordelijke. Dit kostte tijd en goede voorbereiding maar het resultaat mag er zijn, ook al zeg ik het zelf. Nu hopen dat we leuke en originele projecten kunnen gaan voeren waarbij TOC onmisbaar wordt op het forum!

Uitslag Winteractie 2015 bekend!

Op 12 januari 2015 kondigde Joriz de Winteractie van 2015 aan waarbij verschillende goodies aanbood voor de winnaars. In editie #3 had ik er al wat overgeschreven, maar nu is het dan zo ver. De winnaars zijn bekend! Laten we gauw gaan kijken.

Afgelopen maandag heeft Joriz de winnaars bekendgemaakt. De hoofdprijs is niet mis, het betreft namelijk GTA V voor de PC, Los Santos T-Shirt, Lifeinvader-muismat, het boek Jacked en exclusieve Cultstoppers buttonset. Daar lopen vele GTA-fans warm van. Het is ET13 die deze prijs thuisgestuurd krijgt en zich als een gelukkig man mag gaan prijzen. Ook waren er nog troostprijzen beschikbaar. De troostprijs was onder andere enkele GTAGames goodies. Deze worden verdeeld onder; TekaLoca, .Sharingan, Froodoo, chrisw_nl en ricovs. Namens OB, veel plezier met jullie prijzen jongens!

UITGELICHT

Een zwarte gekke geest!

Onze gekke geest van het forum, Crazy-Ghost, heeft een promotie te pakken gekregen. Hij kreeg deze vorige week volledig uit het niets en is maar wat blij met de promotie, zo liet hij weten binnen een niet nader te noemen subforum. Laten we even terugblikken op de gebeurtenis.

Vorige week zag ook de gang Illuminati het levenslicht, en hier was Crazy-Ghost als één van de eerste bij. Hij had het prima naar zijn zin, totdat er een blogpost kwam waar hij niet van gecharmeerd was. Hij bleek niet de enige want het forum reageerde wat 'gechoqueerd' op het nieuwsfeitje. Crazy-Ghost besloot om de gang te verlaten en niet lang erna, 3 minuten, werd hij Superlid. Heeft Illuminati met al hun geheimzinnigheid positief invloed gehad op deze gekke geest? Wie zal het zeggen maar we zijn maar wat blij dat er een nieuw Superlid over het forum zweeft!

POPULAIRE TOPIC(S)

GTA Vice City - Random Chat

Wij dacht dat de oude fora van GTA uitgestorven was, mag zijn ogen opnieuw openen want onder andere Vice City is terug van weggeweest. Dat blijkt wel wanneer er weer volop gepost wordt binnen het subforum. De savegame, raad het voertuig, het recordboek en natuurlijk de random chat zijn helemaal hot de laatste tijd. Waardoor zou dat komen? Je leest het hier!

De random chat is een topic waar men over betreffende GTA kan praten. Vele onderwerpen kunnen aanbod komen en hevige discussies kunnen oplaaien. Maar waarom is het nu ineens helemaal hot? Nou, dat komt omdat een bekend iemand terug is gekeerd naar het forum, en laat hij nou net (heel) veel verstand hebben van de oudere GTA's. Zijn naam? Svenie natuurlijk! Hij is namelijk bezig om alle bijzondere voertuigen te verzamelen die in het spel zitten (verstopt). En dat was nog een hele klus als we hem mogen geloven. Het kostte hem in totaal 24 speeluur om alles te verkrijgen, ook kostte het hem ook veel moeite want deze voertuigen zijn natuurlijk niet gemakkelijk te verkrijgen.

Er was nog iemand, naast Svenie, die deze hobby uitoefende. Het is herobriner007 die er ook veel verstand van bleek te hebben. Net als Svenie had hij garages vol met unieke voertuigen die je alleen kon verkrijgen in een bepaalde missie of iets dergelijks. En wanneer mensen dezelfde interesses hebben, dan zoeken ze elkaar op. Dat gebeurde dus in de random chat van GTA Vice City. Een heerlijk stukje nostalgie snuiven met een klein stukje ergernis bij de voertuigen die lastig te verkrijgen waren.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...