Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70840

[Maandboek Februari] Introductie


Visser23

1194 bezichtigingen

2qiz2ip.jpg

Geschreven door ERRWINS

Tweede maandboek van het jaar, al duurt februari nog een klein weekje. Er zijn intussen genoeg spannende dingen gebeurd die weer het vermelden waard zijn en natuurlijk zijn opgenomen in het maandboek van het Opinieblad. Treuzel niet langer en lees jouw favoriete onderdelen! (Allemaal natuurlijk).

Februari, tweede maand van 2015 alweer. De tijd gaat snel. Het is alweer bijna lente, de heists zijn er nog steeds niet, evenals de PC versie, en GTAForum loopt nog steeds als een tierelier. Naast dit alles gaan we terug van 1 februari tot nu in 'Terugblik', staat al het nieuws in 'OB Nieuws' en zijn er opvallende dingen gebeurd binnen de 'Gangs & Corporations'. Maar laten we beginnen met de inhoudsopgave van dit maandboek; Februari.

Ik wens je veel leesplezier bij deze editie van OB.

Inhoudsopgave

Kun je geen genoeg krijgen van OB, of wil je notificaties ontvangen zodra wij iets online zetten? Dan hebben we de ultieme oplossing voor jou! Wanneer je op deze link klikt, zul je rechts een klein knopje zien met deze tekst: 'Deze blog volgen'. Zodra je op deze knop klikt, mis je helemaal niets meer van OB! Is dat niet geweldig?

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...