Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70842

Editie 8 - GTA Dimensie


ERRWINS

981 bezichtigingen

gtadimensier8ii7.png

Geschreven door ERRWINS

Na regelmatig een kijkje in het verleden te hebben genomen, neem ik jullie nu mee naar het heden. GTA Online is de multiplayer versie van GTA V en wordt nog dagelijks door miljoenen mensen gespeeld. Van races tot Survival, variatie en voldoening is er voor iedereen. Nou, bijna dan. De belangrijkste update voor GTA Online moet nog komen, en dat zijn de heists!

Nog dagelijks start ik mijn PlayStation 3 op om GTA Online te doen met vrienden en klasgenoten. Hierbij gebruiken we Skype als communicatiemiddel want wanneer je met elkaar communiceert, is de spelbeleving veel echter en heet het ook zo zijn voordelen. Traditiegetrouw starten we standaard een invite-only sessie aangezien de publieke sessies vol zitten met verwende 13-14-15-jarigen die het cool vinden om seks te hebben met mijn moeder. Nee, bedankt.

Wanneer de sessie is geladen, gaan we altijd even rondrijden door de stad om weer helemaal in te komen. Dit gaat vaak gepaard met of het opblazen van elkaars voertuigen of het handhaven van de verkeersregels. Na enige tijd te hebben verdaan in de freemode, starten we een missie die lekker betaald. Geld kun je bij GTA Online nooit genoeg hebben, en helaas komt het je niet aanwaaien. Missies die we al grijs hebben gespeeld zijn; Defender, The Los Santos Connection, Trash Talk, Dock to Stocks II en Satellite Communications. Stuk voor stuk missies waarbij je minimaal 20.000$ krijgt mits je er maar lang genoeg over doet.

screen-shot-2013-10-09-at-12.53.08-pm.png

Lang genoeg over doet? Ja, je lees het goed. Rockstar heeft er voor gekozen om spelers te belonen die erg traag zijn met het behalen van de missies. Toen ik dit voor de eerste keer hoorde, dacht ik werkelijk dat ze mij in de maling namen. Wanneer je een missies in een recordtijd haalt, zou de beloning toch veel hoger moeten liggen? Dat lijk me vrij normaal, maar goed, Rockstar leeft waarschijnlijk in een ander universum.

Na wat geld te hebben verdiend, geven we het net zo snel weer uit aan voertuigen, tuning en/of huizen. Des te groter, des te beter want je wilt toch niet met zo'n mini autootje als een Panto aankomen toch? Nee, luxe wagens hebben toch onze voorkeur, al verkies ik persoonlijk de sportwagens boven de supercars. Supercars zijn naar mijn mening te mainstream en daarmee niet echt uniek.

Dit is een avondje GTA met mijn vrienden. Hoe ervaren jullie GTA Online en wat doen jullie veelal?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...