Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70846

Editie 8 - In De Wandelgangen


ERRWINS

933 bezichtigingen

indewandelgangend9e23.png

Geschreven door Visser23

GTA: Online Heists

Steeds meer mededelingen en geruchten komen uit over de pc versie van Grand Theft Auto V, maar er is meer aan de hand de komende tijd. De Xbox en Playstation spelers krijgen namelijk ook alvast een cadeautje. Eindelijk een cadeautje die wel op de geplande releasedatum uitkomt; Online Heists.

Heists waren in het offline gebeuren van Grand Theft Auto V natuurlijk al een groot succes. Je kan het zien als een gigantische georganiseerde misdaad waarbij veel geld gemaakt kan worden. Samenwerking en het juiste team hebben grote invloeden op het uiteindelijke resultaat van de heist. Bij online zal het dus waarschijnlijk een mooie toevoeging zijn. Het juiste team voor de heists uitzoeken lijkt me nog een moeilijke opdracht, maar het brengt wel de spelers dichter bij elkaar. Dit is natuurlijk sowieso al een pluspunt.

Gelukkig kregen we zojuist eindelijk het nieuws dat de heists er bijna aan zitten te komen. Na lang wachten was er erg weinig duidelijkheid over een releasedatum. Na achttien (!) maanden tijd kunnen we op 10 maart 2015 dan eindelijk de heists verwachten. Ik moet eerlijk zeggen dat achttien maanden wel erg lang is. In die achttien maanden tijd heeft Rockstar ongeveer zevenhonderd keer gezegd dat de heists er bijna aankomen, maar ze hielden ons alleen maar in spanning. Tot nu. Het zit er eindelijk aan te komen! Levenloze mensen zonder school en werk kunnen eindelijk 24/7 aan de gang met deze heists! Ik ben dan ook wel benieuwd naar alle resultaten.

Maar ach, we hebben natuurlijk ook weer een voordeel. IGN heeft namelijk het voorrecht gehad om de Online Heists alvast te gaan spelen. Als we de woorden van IGN moeten geloven, is deze modus gewoon geweldig, gruwelijk en vooral spectaculair.

Alsof het oordeel van IGN betrouwbaar is IGN beoordeelt dingen op basis van populariteit, niet op gameplay. Leuke website voor consoleplebs met 2 hersencellen maar voor de rest van de wereld een enorme tijdverspilling.

Dit is natuurlijk nog maar de vraag. In hoeverre kunnen we IGN geloven? Ik ben het met ThunderDuck (de quote, red) eens over IGN. Mijn mening is dat ze met name met de trend mee gaan, waardoor ze extra bezoekers op hun eigen website krijgen. Ze beoordelen niet daadwerkelijk de gameplay alleen, maar houden het aantal bezoekers ook in hun achterhoofd. En ook bij dit doen ze dat natuurlijk. Wanneer ze hadden geschreven dat het bagger was, had niemand naar het onderwerp omgekeken. Nu wil natuurlijk iedereen de gameplay zien. Maar goed, we kunnen pas oordelen als we het zelf gespeeld hebben. Ik ga er dan ook wel stiekem van uit dat de heists fantastisch zijn, want ja.. Rockstar kennende, maken ze er echt iets geweldigs van. En kom op, dat mag ook wel nadat we achttien maanden hebben gewacht op dit stukje gameplay.

En tja, laten we met zijn allen maar gewoon naar ERRWINS luisteren en gewoon zonder oordeel de GTA Online Heists gaan beleven.

Ik verwacht tot nu toe niets aangezien ik vaak teleurgesteld word wanneer ik iets verwacht

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...